Бебе на 2 месеца от болница на болница

Родителите споделят: имаме бебе на 2 месеца. Късно след обяд вдига температура 38 градуса и кашля. Заведохме детето в babyедна столична болница. От там ни изпратиха в друга, защото там имало повече специалисти за деца. В приемния кабинет нямаше лекар. След 15 минути се появи такъв и ни попита за какво сме.
Ние обяснихме, че ни изпращат за постъпване в болница. Лекарят ни попита няма ли други болници. Накрая благоволи да прегледа детето и ни изпрати в инфекциозна болница.


В инфекциозна болница ни питат кой е изпратил това дете в тази болница. Приеха ни за лечение.  В момента сме там и лекарите се чудят как да опазят детето да не се зарази с някоя болест, защото окончателната диагноза е възпаление на горните дихателни пътища. Как може такова отношение към бебе?

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»