В. Симеонов: Ако съставим правителство, Москов остава

Валери Симеонов обяви, че ако Патриотичния фронт състави Правителство ще остави успешните, според него министри. Един от тях е здравният симеминистър Петър Москов, който по думите на Симеонов свършил „черната работа на ГЕРБ и спрял източването на здравната каса. Сиомеонов не се притеснявал от повдигнатите обвинения на Петър Москов, свързани с вноса на ваксини от Турция и износа на български такива.

Като добри примери за министри лидерът на патриотите посочи Ивелина Василева, Теменужка Петкова, Николина Ангелкова, Лиляна Павлова.
Валери Симеонов изтъкна, че ще търсят съдействието на ГЕРБ като най-големия политически субект в парламента, но ще търсят и от БСП: "Ще се помоля на всички да дадат кадърни специалисти, за да спасим България от тежкото положение, в което изпадна". Другата важна задача на Симеонов била да върне старите правила за варене на домашна ракия.

Маркирана като Москов

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»