СБР-Банкя, база Ясен приема деца с детска церебрална парализа за рехабилитация

sbrbankya„СБР-Банкя”, база Ясен приема пациенти по КП260 - Физикална терапия и рехабилитация при детска церебрална парализа и КП 261- Физикална терапия и рехабилитация при първични мускулни увреждания и спинална мускулна атрофия като предоставя правото на един придружител с безплатен престой.
Престоят по КП260 е десетдневен като може да се осъществява 12 пъти годишно.
Продължителността на престоя по КП 261- Физикална терапия и рехабилитация при първични мускулни увреждания и спинална мускулна атрофи отново е 10 дневен, като лицата 2 до 18 годишна възраст имат право на лечение 4 пъти годишно, а тези над 18г  – 1 път годишно.
Приемът на пациенти по двете пътеки се осъществяват с направление за хоспитализация от ОПЛ или наблюдаващият невролог и телково решение и епикриза, доказващи заболяването.
Стационарът  е с двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, телевизор, тераса.
Рехабилитацията на пациентите се назначава от лекар-физиотерапевт и включва игротерапия, индивидуална гимнастика, физиотерапия, логопед, подводна гимнастика или вана.
Оборудвани са специални зали за игротерапия и индивидуална гимнастика.
За придружителите предоставяме на разположение  кът оборудван с домакинска  техника за приготвяне на сок, чай, кафе и зала за срещи и почивка.
СБР "Банкя АД" е разположена на 8500 кв. м., построена през 1978г. и оттогава функционира като заведение за профилактика и рехабилитация на сърдечно-съдови, централни и периферни неврологични и артрологични заболявания. Намира се на 17км западно от София на адрес  гр.Банкя ул.Шейново 8

Резервация може да направите на:
1.    Тел. 02/9977265
2.    Тел 02/9977273
3.    Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Изп.директор / Н.Кръстев/

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»