Депутат си взе награда от МЗ!

Министерството на здравеопазването удостои на 26 януари 2017 г., д-р Валентин Павлов със златен почетен знак – I-ва степен с лента. Знакът се дава „за pavlovобществено значим принос в областта на здравеопазването”.
Отличието връчи министърът на здравеопазването д-р Петър Москов като благодари на д-р Павлов за постигнатите високи резултати в областта на денталната медицина. По време на церемонията, която се състоя в сградата на Министерството на здравеопазването, д-р Москов изрази признателност за усилията на д-р Павлов денталната медицина да е в съответствие с нуждите на българските граждани и европейските стандарти.
На събитието присъстваха председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Борислав Миланов и членове на Управителния съвет на съюза.
Името на Пернишкият депутат от Реформаторския блок Валентин Павлов нашумя за кратко покрай  декларацията му по Закона за конфликт на интереси. Според нея Павлов е взел кредит в размер на 995 000 лв. от фирма „ДЦ ЕО Дент“, в която той е собственик на 50 процента от капитала.
Павлов беше член на здравната комисия, но името му не се свързва с нито една значима законодателна инициатива през последните 2 години, в които е в Парламента.
Маркирана като Москов

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»