NSVOK top banner

Вход

РЗОК затвори АГ отделението на карловската болница (видео)

KarlovoРайонната здравноосигурителна каса в Пловдив отказа да финансира клинични пътеки, по които работи АГ отделението в МБАЛ „Д-р К. Попов” в Карлово. Хората от региона са силно притеснени, че това може да доведе до закриването му и ще трябва да търсят здравна помощ в областния град. Карловската болница обслужва хора от 7 общини. Много пациенти се нуждаят от 12 клинични пътеки, по които работи отделението.

Управителят на болницата посочи, че заповедта на РЗОК е неправомерно, тъй като е издадена 19 дни след като лечебното заведение е подписало договор за клиничните пътеки с Националната здравноосигурителна каса и според него отделението отговаря на необходимите изисквания. Той заяви, че ако се наложи, ще обжалва и в съда.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Болници Пациенти НЗОК ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост