NSVOK top banner

Вход

Юнкер залитал заради ишиас, не бил пиян (видео)

UnkerПредседателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер беше забелязан да се спъва, да ходи трудно и да губи равновесие след срещата на върха в Брюксел. Той залиташе до такава степен, че се наложи президентите на Финландия и Украйна да го придържат, за да не падне. Холандският премиер Марк Рюте също се включи, за да го подкрепи. Поведението на Юнкер накара белгийските медии да си зададат въпроса дали не е пиян.

Говорител на Европейската комисия обаче съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод Юнкер е имал спазми от ишиаса си, когато се появи в сряда вечер на обществено събитие, неспособен да се държи на краката си, предаде БТА. По думите му Юнкер е изпитвал силни спазми. Той взима лекарства и вече се чувства по-добре.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като ЕС ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост