NSVOK top banner

Вход

Адвокати искат да призоват пациенти по дело срещу врачанската болница

sad VratsaДа бъдат призовани като свидетели пациенти, които са доволни и са спасени от бързото и качествено лечение в отделението по “Съдова хирургия” в знаковото дело срещу двама от бившите директори на болницата във Враца Орлин Цветков и Светозар Луканов и началника на отделението д-р Румен Цветанов. Това поиска адвоката на д-р Цветанов. Свидетелите са Рангел Якимов и Ева Ралчева, информират от Зов нюз. На единия от пациентите, благодарение на бързата и адекватна намеса, е спасен кракът от ампутация.

Чрез свидетелите адвокатът на д-р Цветанов ще доказва пред съда, че работата на отделението по този начин не е била застрашаваща за здравето и живота на пациентите, както твърдят от прокуратурата. Адвокатите поискаха още и съдебно-икономическа експертиза. В качеството си на директори на лечебното заведение и началник на отделение тримата подсъдими обаче са съставяли доументи с невярно съдържание, като ведомости за заплати и графици за дежурства, в които д-р Халил Мехмед е фигурирал само като име и без да стъпва в отделението по “Съдова хирургия”.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лекар Болници Пациенти Съд
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост