NSVOK top banner

Вход

Франция започна национално разследване за деца, родени с малформации (видео)

Fr dezaФранция е разтърсена от шокиращи случаи на бебета, родени с малформации. Започнало е национално разследване, след като повече от 20 деца от 3 департамента в страната в периода 2000 - 2014 година са се родили без ръце или длани. Има 18 случая на новородени без ръце в департамент Ен и още няколко в Морбиан и Лоар Атлантик – всичките обвити в мистерия, без ясна причина за този бум на подобни малформации, съобщават от Bulgaria On Air. В същите райони е установена и появата на птици и добитък с малформации. Първите заключения от разследването на мистериозните аномалии се очакват до края на януари, а пълният доклад ще бъде готов до месец юни.

Статистически данни показват, че случаите на малформации на крайниците се регистрират при 1 - 2 случая на 10 000 раждания. А причините може да са от хромозомни аномалии до употреба на наркотици или излагане на токсични вещества. Случаите събудиха опасения във френското общество, че причината може да е и някакъв токсин - най-вероятно пестицид - в храната, водата или въздуха.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти ЕС ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост