NSVOK top banner

Вход

Отлична акредитация за МБАЛ - Търговище

boln koridorВисока оценка получи Многопрофилната болница за активно лечение в Търговище от акредитационната комисия след цялостна проверка на лечебното заведение.
"Отличната оценка е повод за задоволство и гордост за всички, които работим тук", каза на пресконференция днес изпълнителният директор на болницата д-р Иван Светулков.
Извършено е едновременно оценяване на цялостната медицинска дейност на МБАЛ, на отделни медицински и други дейности, както и на възможността за обучение на студенти и специализанти. Повечето от отделенията са получили отлична оценка по всички критерии за срок от 5 години, информират от novini.bg. Има и такива, които заради недостатъчна численост на персонала, са получили много добра оценка.

Нови четири отделения са получили акредитация за провеждане на специализация на магистри-лекари. Така вече всички структури в МБАЛ - Търговище имат възможност да бъдат база за обучение на студенти и специализанти. По думите на д-р Светулков в момента в областната болница специализират 17 млади лекари, пожелали да почерпят от опита на тукашните медици.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лекар Болници
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост