NSVOK top banner

Вход

Семейство дари кувьоз от висок клас на бургаска болница (видео)

darenie BurgasБургаско семейство отбеляза рождения ден на своя 20-годишен син по необичаен начин – като стана дарител на отделението по Неонатология на УМБАЛ – Бургас. Гергана и Николай Господинови подариха на отделението нов кувьоз от висок клас, снабден с допълнително оборудване, съобщават от Nova TV.
„Искахме да покажем на сина си, че семейството и това да дадеш живот е много важно и да му дадем някакъв пример като родители. Искахме с това да му покажем, че човек може да прави добро и тогава се чувства истински щастлив”, разказа бащата Николай.

"Синът ни е роден тук преди 20 години. Беше в кувьоз. Знаем колко е важно лекарите да имат добра апаратура и ще се радваме, ако нашето дарение помогне на много недоносени бебета да се приберат вкъщи при родителите си", разказа Гергана Господинова.

Семейството посети отделението с малката си дъщеря Мария, а рожденикът Николай е студент в Англия.

„Това е жест на съпричастност към нашите усилия да се грижим за новородените деца и да им създаваме условия за по-добро адаптиране към новия начин на живота и те да се развиват добре. Нашето отделение е от 1996 година и от тогава е апаратурата. Тя се амортизира, излизат по-високи класове апаратура и би било добре тази апаратура да се подменя по-често. Ние го постигаме това нещо, но благодарение на хора като семейство Господинови”, заяви началникът на Неонатолигията на УМБАЛ - Бургас д-р Стиляна Томова.
Вижте подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Болници Пациенти ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост