Вход

Общоградски протест срещу сливането в Шумен

onko protest shИ в Шумен искат индивидуален подход при сливането на болници. Стремежът на лекари и пациенти е да постигнат това, което бе обещано на колегите им в Русе. Инициативният комитет е изпратил обръщение до Шуменската общественост, в което се казва следното:
Уважаеми съграждани,
На 28.05.2015 год. /четвъртък/ от 18.00 часа пред Драматичен театър „Васил Друмев“ в гр. Шумен, поканваме всички жители на гр. Шумен, области Шумен и Търговище, да заявим нашето несъгласие за вливане /сливане/ или ликвидация на онкологичните центрове като самостоятелни лечебни заведения.
Да изразим несъгласие Онкологичен център – Шумен да бъде обединен с друго лечебно заведение. В Шумен имаме опит със закриването на два диспансера – Кожно-венерически и Пневмо-фтизиатричен.
Призоваваме всички:
ЗАЕДНО ДА РАБОТИМ
ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ШУМЕН
И ШУМЕНСКА ОБЛАСТ!
Нека покажем с присъствието си, че държим да се запази и функционира единственото свястно здравно заведение в Шумен. И да не отидем сами, а да изпратим натоящата покана и доведем нашите приятели.
Русенци показаха, че милеят за Онкоцентъра си и Министър Москов им обеща диференцирано прилагане на реформата си. Нека и ние извоюваме същото!!!!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»