Вход

Търсят се нови директори за 19 подразделения на НЗОК

РЗОКНационалната здравноосигурителна каса търси директори на 19 от регионалните си подразделения, информират от вестник Труд. Конкурсите ще бъдат обявени след като Надзорният съвет на фонда даде съгласието си за това по време на заседанието си днес. Причини за смените в ръководствата не са посочени към момента.
Нови директори ще се търсят за регионалните каси в Бургас, Видин, Враца, Габрово, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол.

Кандидатите трябва да са магистри и да имат най-малко 7 години стаж по специалността, като поне 3 от тях са посветени на управлението в системата на здравеопазването. Изпитът им ще се състои в писмена разработка на тема "Реализация, насоки и ефективност от прилагането на електронното здравеопазване в работата на НЗОК". Обемът на текста трябва да е поне 25 страници и не повече от 50. При оценяването на кандидатите ще се гледа познаването на нормативната уредба и анализа на текущото състояние на касата.

Маркирана като НЗОК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»