Вход

Според Владо Плацентата побой не е имало, а д-р Гагова е нападнала в гръб бащата (видео)

пациентСлед два месеца мълчание пред NOVA проговори мъжът, който е обвинен в побой над акушерка от „Шейново”. Тогава доктор Гагова сериозно пострада, след като отказа да даде плацентата на новороденото му дете. Според Владимир Стоянов, познат като Владо Плацентата, побой не е имало, а родилката не е негова жена.
„При мен всичко е наред. Аз съм успешен във всяко отношение. Имам амбиция да живея по-дълго. Имам познанията и специалността как да помогна на себе си и на много хора. Няма как да ме е срам за нещо, което не съм извършил”, заяви Владимир Стоянов.
И прехвърли обвиненията към д-р Гагова:

„Може тя да е знаела, че там няма камера и да го е нападнала в гръб на стълбите и той да се защитил. Няма доказателства въобще да е имало побой”.
И казва, че ако се докаже, че е невинен, ще иска да му се изплати обезщетение.
„Не се чувствам виновен. Не съм направил нищо лошо на никого. Доколкото разбирам, хора са видели скандал, значи тази жена е видяла, че един родител е искал да направи най-доброто за детето си. Значи този човек е истински баща”, добави Владимир Стоянов.
Думите на Владимир Стоянов предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи. Пациентки на битата докторка споделят, че са потресени. Една от тях настоява Стоянов да се извини публично на лекарката от „Шейново” и да поеме отговорност за стореното. Друга пише, че докато Крумовите закони не се върнат у нас, надежда за промяна към по-добро няма. Има и питане в каква страна живеем, щом този човек е на свобода. Потребителите в интернет се опасяват, че заради такива като Стоянов накрая сами ще се лекуваме.
Повече подробности вижте във видеото:

Маркирана като лекари пациенти ВИДЕО

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»