Вход

Английска пациентка предпочете пловдивска болница за операция на тазобедрена става

СтавревВ Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив поставиха изкуствена тазобедрена става на пациентка от Великобритания. Новината съобщи началникът на клиничното звено проф. д-р Владимир Ставрев, информират от marica.bg. Професорът разказва, че 66-годишната жена научила от интернет за по-добрите възможности и значително по-кратките срокове за извършване на подобни операции в пловдивската университетска болница. В родината си тя е трябвало да чака 6 месеца, за да бъде подменена тазобедрената ѝ става.

След като се свързала с проф. Ставрев, двамата са уточнили приемането ѝ в УМБАЛ „Свети Георги“ и заплащането за лечението. Пациентката има Европейска здравна карта и лечението ѝ в България е на принципа на клиничните пътеки, по които се приемат родните пациенти, уточни проф. Ставрев.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като лекари пациенти

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»