Вход

Ортопедията в Горна баня с нов директор

ортопедМинистерството на здравеопазването обяви резултатите от проведения на 24 октомври конкурс за нов директор на Специализираната болница за активно лечение по ортопедия „Проф. Бойчо Бойчев” в Горна баня. Лечебното заведение ще бъде оглавено от д-р Боян Христов, който е спечелил първото място с оценка много добър 5.30, съобщават от Zdrave.net. Предишният директор на ортопедичната болница в Горна баня Евгений Медникаров бе отстранен през лятото.

От здравното министерство тогава посочиха като причина, че той е поискал помощ от МЗ за ремонт на стойност 70 000 лв. След проверка от страна на ведомството е станало ясно, че в лечебното заведение действително има нужда от ремонт, но директорът вече е бил получил оферти от три фирми на далеч по-ниска стойност - около 20 000 лв.
„За този човек купонът свърши“, категоричен беше тогава бившият вече заместник-министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като болници МЗ

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»