Вход

Психично болен пациент с питбул нападна медици (видео)

болницаПолицията в Пловдив издирва психично болен пациент, който заедно с питбул изплаши лекари и пациенти в Центъра за психично здраве в града. През есента зачестяват случаите на депресии при психично болните, напомнят от БНТ. Началникът на приемно-диагностичния блок доктор Теодора Арабаджиева, която е успяла да изведе мъжа извън сградата, признава, че инцидентът е бил доста опасен.

„На територията на поликлиниката влезе пациент явно с психични проблеми, който беше изключително агресивен, както вербално, така и физически. Водеше със себе си куче питбул, доста голямо куче, доста страшно. Този човек нахлу във всички кабинети, удари част от персонала, явно човека беше с психични проблеми. Удари ме с глава, с неговата глава удари моята глава. Търсеше някакъв доктор, така или иначе този доктор не работи в диспансера, крещеше и казваше, че ще убие този доктор, ако го намери. Такъв доктор не познаваме в Пловдив”, разказа за инцидента д-р Теодора Арабаджиева.
Служителка на гишето за информация също е станала свидетел на инцидента.
„Той крещеше по коридора, тропаше по вратите, търсеше някой, нападна колегите тука пред вратата”, сподели Пенка Пелтекова.
Подобни инциденти се случват рядко, въпреки че от началото на годината през диагностично-консултативния блок на Центъра за психично здраве в Пловдив са преминали над 34 000 пациенти. Обикновено повечето от тях проявяват вербална агресия, но има и случаи на физическа като днешната. Ако станете свидетел на такъв вид агресия, трябва да реагирате спокойно, да не показвате, че се страхувате от човека, и да не заставете в ъгъл, тъй като има вероятност буйстващият да ви затисне и нарани.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като лекари пациенти ВИДЕО

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»