Вход

Кампания "Оздравей с книга" в онкоболница (видео)

кампанияКампания под мотото "Оздравей с книга“ стартира в Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология, с която набират книги и развлекателни игри. Само за няколко часа в болницата са пристигнали няколко кашона с книги, информират от БНТ.
„Целта е да се направи импровизирана библиотека. Даренията са от частни лица. Анонсирахме я в началото на седмицата и събрахме книгите само за няколко часа. Целта е пациентите да могат макар и за кратко да се отделят от здравната обстановка, помещението да бъде обзаведено с леки мебели и да се създаде кът за игра, където да могат да играят различни настолни игри - шах, табла, пъзели“, обяснява идеята главната медицинска сестра в болницата Биляна Огнянова.

Както вече информирахме, от 5 декември в УСБАЛ по онкология започва и друга инициатива за група за психо-емоционална подкрепа на пациенти и техните близки. Групите ще се водят от професионални психолози, ще се провеждат на територията на болницата и ще бъдат абсолютни безплатни.
Повече подробности вижте във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като болници онкология ВИДЕО

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»