NSVOK top banner

Вход

Събират кръв за д-р Иванова

dr ivanovaПродължава акцията по събиране на кръв за д-р Ирена Иванова от Александровска болница. Лекарката пострада при падане от блок в кв. „Люлин” и се бори за живота си.
Нейна колежка д-р Стефани Велева обясни, че от инцидента са минали 16 дни и през цялото време с техни средства са подпомагали лечението ѝ. Нейни колеги и медици от други клиники са дарили кръв.
Д-р Велева уточни, че нямат информация какво е довело до този инцидент, но това няма значение в момента.

Младата лекарка е постъпила в болница с много вътрешни кръвоизливи и травми. Категорично продължава да се бори за живота си.
Медицинската сестра Елена Георгиева обясни, че Ирена е много всеотдайна и ежедневно се е борила да спаси своите пациенти. Помагала им е и извън лекарските задължения. Едно от най-силните ѝ качества е именно човечността, коментира Георгиева.
Освен акцията за събиране на кръв са нужни и допълнителни средства за лечението на д-р Ирена Иванова.
Още във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост