Политика за поверителност

Юридическото лице Център за защита правата в здравеопазването поддържа няколко уебсайта, включително домейна czpz.org и домейна nsvok.net.

Ние се отнасяме със загриженост за правата на физическите лица по отношение на автоматизираната обработка на данните. В желанието си да сме прозрачни за потребителите на нашите сайтове, сме въвели Политика за сигурност и Условия за ползване за всички операции по преработка, на данните, така че да могат потребителите най-добре да упражняват правата си, свързани със защита на техните данни.
Тази Политика не е изчерпателно повторение на Закона за защита на личните данни и обхваща всички домейни, които са собственост и се управляват от ЦЗПЗ.

Каква информация събираме в нашите домейни и как я използваме?
Лични данни означават всяка информация, свързана с лице, което може да бъде идентифицирано.
Идентифицируемо е лице, което може да бъде идентифицирано пряко или непряко, чрез позоваване на име, идентификационен номер или на един или повече елементи, специфични за неговата физическа, физиологична, генетична, психологическа, икономическа, културна или социална идентичност.
Личната информация, която може да бъде събрана в нашите домейни, се използва главно от нас за управлението на отношенията с вас.

Личната информация, събрана, обработена и/или съхранявана с вашето съгласие, е следната:

Форма за контакт
Вашето име, имейл, телефонен номер, IP адрес. Тези данни се изпращат по имейл до czpz.org и се съхраняват на сървърите на нашия доставчик на хостинг услуги.

Бюлетин
Вашето име, имейл и IP се събират и съхраняват на сървърите на нашия хостинг доставчик, за да можем да ви изпращаме по имейл новини и информация, за които сте се абонирали.
Всички имейли в абонамента включват връзка, която ви позволява да се откажете от продължаване на абонамента.

Администраторите на сайта могат да използват вашия имейл адрес, за да се свържат с вас, ако е необходимо.
Вашият IP адрес може да бъде използван за идентифициране на дублирани потребителски акаунти.
Със сърфирането в този сайт вие се съгласявате с използването на "бисквитки" и други маркери. Бисквитките се използват локално в компютъра на потребителите, за да съхраняват предпочитанията на посетителите и да записват минали дейности в даден сайт, за да осигурят по-добро обслужване при връщането на посетителите на нашия сайт, като например посочване на темите, които сте прочели. Можете да промените информацията и предпочитанията си, като редактирате потребителския си профил.

Ако се регистрирате и коментирате на сайта, вашият IP адрес може да бъде използван за идентифициране на възможна злоупотреба с системата за преглеждане и коментари.

Настоящата онлайн версия на тези правила за поверителност е единствената версия, която е приложима през целия период на използване на сайта. Тя може да бъде заменена нова версия, ако е необходимо.

Подобни статии

Ръководство

За ЦЗПЗ