Понеделник, Септември 20, 2021
Последвайте ни

Право&Здраве е независима онлайн медия, която вече 10 години предоставя безпристрастна и обективна здравна информация. Ние сме професионалисти и умеем да се адаптираме в конкурентна среда, отстоявайки лидерската си позиция.
Ние информираме обществото, като публикуваме актуалните новини в сферата на здравеопазването, ние коментираме и анализираме събитията, като даваме възможност на всички гледни точки.
Право&Здраве има над 30 000 уникални посещения месечно и е интегриран със социалните мрежи – Facebook, Twitter, Youtube и Instagram. Сайтът се посещава от образовани хора, които водят активен начин на живот, с интереси в здравеопазването, здравословното хранене, спорта и природата.
Основната част от аудиторията ни са лекари и други медицински специалисти, фармацевти и пациенти. Ние сме и единственият в страната специализиран сайт за правата в здравеопазването, предоставящ не само новини, но и образователна информация, на поддържан от нас субдомейн.
За успешната реклама е важно не само до колко хора ще достигне, но да достигне до правилните хора, по подходящ начин. Ако нашата аудитория е подходяща за вашата реклама, ако за рекламата ви е важно да се излъчва от сериозна и уважава медия, Право&Здраве е правилното място. Можете да се свържете с нас всеки работен ден на телефон +359 885906376, или като ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ние сме коректен партньор, ние сме гъвкави и отворени към нестандартни решения. Ще направим всичко по силите си, за да ви предложим най-добри условия на нашия сайт и на свързани те с него информационни канали, за да бъде успешна вашата рекламна кампания.

Издател на медията е Център за защита правата в здравеопазването – независима неправителствена организация, основана през 2007 година.

Примерни поизиции:

 Формат на банера  Местоположение на банера

Гарантиран брой посетители

на месец

 Kвадрат в горния

десен ъгъл 

225х225 px

reklama  30 000 

 Правоъгълник под

главна статия

728х90 рх

 reklama2  30 000 

Log in or Sign up