Пишете ни, споделете вашето мнение с всички!

  • Нашият сайт ще ви помогне да споделите с хората вашите впечатления, оплаквания или въпроси. Например, ако сте останали доволни от медицинското обслужване би било добре да го знаят повече хора, за да се възползват. Обратното е не по-малко важно – ако не сте доволни и споделите от кого и защо, другите няма да повторят грешката ви да се лекуват на същото място.

Ние можем да го огласим, така че да стигне до повече хора, които на свой ред да го споделят с други. Така си помагаме един на друг, помагаме и на лечебните заведения да подобрят обслужването си. Размяната на мнения и информация е в основата на всяко развито общество.

  • Ще публикуваме вашата история така, както ни я представяте, без редактиране. Вашите лични данни няма да бъда разпространявани, освен ако, изрично настоявате да го направим.
    Без да сме сигурни, че подателят е истинско лице, няма да публикуваме имена и лични данни, независимо дали коментарите са похвални или критични.

Всякакви въпроси и теми в областта на здравеопазването са добре дошли. Няма значение дали сте пациент, лекар или друг участник от сферата на здравеопазването – всяко мнение е важно, както и различните гледни точки.

  • Можете да коментирате статиите на нашия сайт. Коментарите са обвързани с Фейсбук, така, че за да можете да ги правите трябва да сте влезли в акаунта си.
Адрес
ул. Нишава № 121
София
1408
България
Телефон
+359 885815108

Форма за контакт