Четвъртък, Април 25, 2019

lekastva optЗдравното министерство публикува на електронната си страница 4 проекта за фармакотерапевтични ръководства, които са отворени за обществено обсъждане до 11 май т.г.

Този път на вниманието на специалисти и граждани се предлагат проекти на  ръководства за лекарствено лечение по хематология, УНГ-болести, медицински онкология и инфекциозни заболявания. 

Припомняме, фармакотерапевтичните ръководства съдържат препоръки за лечение с лекарствени продукти, чиято стойност е гарантирана от бюджета на НЗОК. По своята същност тези алгоритми целят да гарантират един и същи терапевтичен подход към пациентите със съответните диагнози, като в същото време гарантират, че приложеното лечение отговаря на всички съвременни изисквания за ефективност и безопасност.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

      
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up