Неделя, Юли 21, 2019

lekastva optЗдравното министерство публикува на електронната си страница 4 проекта за фармакотерапевтични ръководства, които са отворени за обществено обсъждане до 11 май т.г.

Този път на вниманието на специалисти и граждани се предлагат проекти на  ръководства за лекарствено лечение по хематология, УНГ-болести, медицински онкология и инфекциозни заболявания. 

Припомняме, фармакотерапевтичните ръководства съдържат препоръки за лечение с лекарствени продукти, чиято стойност е гарантирана от бюджета на НЗОК. По своята същност тези алгоритми целят да гарантират един и същи терапевтичен подход към пациентите със съответните диагнози, като в същото време гарантират, че приложеното лечение отговаря на всички съвременни изисквания за ефективност и безопасност.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

      
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up