Нашият офис се намира тук:

Награди

 • Откриването на рецептори за температура и допир донесе Нобел за медицина на двама американски учени

  Американските учени Дейвид Джулиъс и Ардем Патапутиян спечелиха Нобеловата награда за медицина през 2021 г. за техните изследвания на рецептори за температура и допир, съобщи в понеделник стокхолмския Нобелов комитет, предава БНР.

 • Учен от Медицинския университет в Пловдив е сред най-добрите в света

  Учен от МУ-Пловдив е сред най-добрите в света, съобщиха от пресцентъра на университета. Д-р Ангел Джамбов е в класацията ТОП 1% на учените с най-голямо влияние върху световната наука през 2020 г. Това съобщиха от пресцентъра на Медицинския
  университет.

 • Министър Кацаров награди с Почетен плакет на МЗ съдовия хирург проф. Андрея Андреев

  „С огромно удоволствие и благодарност за всичко, което сте направили за нашето здравеопазване, Ви удостоявам с тази награда. Похвално е, че продължавате да помагате на хората и Ви пожелавам още дълго да работите в името на тяхното здраве.“

 • Отличия за най-добрите лекари и болници на Балканите

  17 златни статуетки бяха връчени по време на седмото издание на Balkan Medical Awards 2022 в хотел Санкт Петербург в Пловдив.
  Светила в медицината от България, Турция и Северна Македония бяха отличени в различни категории.
  Специални гости на събитието бяха Генералният консул на Република Турция в Пловдив г-н Корхан Кюнгерю,както и партньорите на церемонията от Центъра за защита правата в здравеопазването, Националното Сдружение на Частните Болници, и други, които връчваха златните статуетки. Водещи на церемонията бяха журналистката ПатрицияКирилова, генерален мениджър на организатора на събитието – агенция за публичникомуникации ВИП Комюникейшън.

 • Николай Шукеров - лауреат на конкурса за студенти по медицина "А. Дърводелски"

  Свободата да лекуваш и правото да се лекуваш

  Способността да съпреживееш ближния, да облекчиш неговите душевни и
  телесни болки е качество, което не може да се преподава, ако няма желание за ДОБРОТВОРСТВО! Да си добротворец е човечност, всеотдайност, чувство за отговорност, мисия, привилегия.