Събота, Октомври 23, 2021
Follow Us
Здравният министър е дал на прокуратурата Борисов, Ангелов и Ананиев, заради детската болница

Изпратили сме констатираните нарушения с детската болница на Специализираната прокуратура. Това каза министърът на здравеопазването в служебния кабинет Стойчо Кацаров по време на изслушването си за детската болница, предаде Агенция "Фокус".


"Предвид всички документално констатирани нарушения, сме изпратили всички материали по делото на Специализираната прокуратура за извършване на проверка при евентуално установяване на данни за нарушение на служебните
задължения на всички длъжностни лица, ангажирани по казуса - министър-председателят Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Ананиев, министърът на здравеопазването Ангелов и членовете на Съвета на директорите на двете дружества", каза още Стойчо Кацаров.


По думите му инвестиционната компания е получила указания да върне изплатените авансови суми на дружеството, тъй като срещу тях не е извършвана никаква дейност и даване на указания за прекратяване на договора, поради това, че той е нищожен. "Той е останал и без предмет. Той не
може да бъде изпълнен във вида си, в който е сключен", каза още Стойчо Кацаров.
Той опедели картината като грозна. "Сигурен съм, че ние ще намерим тези пари и ще ги върнем на държавата", допълни още Кацаров. Той отбеляза, че загубеното време в последните две години, обаче, не може да бъде върнато.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Подкрепяте ли въвеждане на зелен сертификат ?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up