Неделя, Октомври 25, 2020
Борисов: Учaстниците в протеста на Радев трябва да бъдат глобени за неспазване на мерките препоръчани от щаба

На извънредна  пресконференцията по повод вчерашния протест премиерът порисов Борисов попита: "Каква е разликата между една дискотека и снощното събитие на Радев?"Според него заради неспазване на мерките, препоръчани от щаба, участниците в протеста и Радев също трябва да ги глобят.

 

"Изцяло продиктувано от него, ако си мислите, че е спонтанно, се лъжете. 2, 3, 4 хиляди души - те вчера показаха, че абсолютно не ги интересува какво препоръчва щабът. Мен ме глобиха, и тях да ги глобят.

В Стара Загора направихме мероприятие и ни глобиха. Сега ще смеят ли да ги глобят? Щабът още днес ако не направят публичен дебат, променям и пускам дискотеките и баровете, щом Президентството не спазва мерките, щом се оказва, че няма нищо. След вчерашния митинг ще се повишат още. С цялата си отговорност им казвам, не го правете, предстои изключително тежка година, или години. По никакъв начин не се раздвижва икономика. Тези милиарди, за които се говори, не сме се разбрали. Не го ли разбират това, в момента ни трябва абсолютен коннсенсус. Трябва да знаем какво ни очаква", каза още Борисов.

Абонамент за седмичния ни бюлетин!
captcha 
Трябва ли да се променят мерките срещу коронавируса?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    гост · преди 3 месеца
    Колко удобно да се скриеш зад болестта, вместо да отговориш на важните въпроси. Недостойно Борисов, недостойно.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up