Неделя, Август 18, 2019

Спомняте ли си приятели, че водих дело срещу НЗОК и МЗ за това, че са лишили всички, които не са от 65-69г. от правото да имат безплатни зъбни протези, ако са си загубили зъбите? Напомням, че спечелих и убедихме заедно с адв. Анели Чобанова Комисията за защита от дискриминация, че има ДИСКРИМИНАЦИЯ по Признак Възраст. Припомням по-долу пак.
Ноооо... НЗОК и МЗ обжалваха пред Административен съд София Град!
Днес в съдебна зала чух от МЗ юристите такива мракобесни слова! Парадоксът бе, че БЗС и по точно УС на Българския зъболекарски съюз, чрез някакъв нает адвокат ги подкрепя! Жалбите им срещу мен! 

Вижте какво спечелих за всички без зъби! А какво жалят тези хора, ще обобщя утре! С две думи бранят бюджета и лъжат в съда. Разобличих ги в лъжа! Мълчаха! Адв. Чобанова, направи почти същото! И след нея Мълчаха! 
А съдията ако поне веднъж е чела Румен Янков, и е добър юрист, ще последва съвета му. Като имаш един казус, притегли го на сърцето си и ако си добър юрист ще намериш правни аргументи да стигнеш до справедливостта- перефразирам, не цитирам.
Коментарът е на д-р Георги Тодоров от неговия Фейсбук профил.


Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up