Вторник, Ноември 29, 2022
Follow Us

Клиниката по хирургия на УМБАЛ "Софиямед" стартира безплатна кампания за консултиране на пациенти с доброкачествени и злокачествени образувания на млечните жлези от хирург. Инициативата е по повод международния ден на жената-8 март и нарастналото търсене на консултации от страна на пациентки, диагностицирани с доброкачествени и злокачествени заболявания на млечната жлеза, съобщиха от болницата.

Всяка дама, която желае да се консултира с хирург за възможностите за оперативно лечение на млечната жлеза или пациентки с налична фамилна обремененонст за рак на гърдата, може да го направи всеки понеделник от месец март от 9 до 13ч. при д-р Миряна Сечанова, хирург от Клиниката по хирургия на УМБАЛ "Софиямед" с предварително записване на тел.0895 555 444 или 02 465 00 00.

Прегледите ще се осъществяват в Кабинет 13, ет.2 на ДКЦ „Софиямед“-бул."Г.М.Димитров" 16, а пациентите е нужно да носят в себе си наличната медицинска документация, с която разполагат.

Д-р Сечанова посочи, че доброкачествените и злокачествени образувания на гърдата са все по-често срещани в практиката, както на мамолози, специалисти по образна диагностика и онколози, но и на хирурзите. Методите на лечение зависят от всеки конкретен случай и именно затова персонализирания подход в него и колаборацията с лекуващия лекар и постоперативния консултиращ специалист и хирург са от първостепенно значение.

Ще се подобри ли болничното лечение след увеличението на цените на пътеките?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up