Сряда, Февруари 01, 2023
Follow Us

Председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков заяви пред Nova News че мерките са ефективни, но са необходими по-строги проверки на QR кодовете на „зелените сертификати“.

„Ако това се правеше, кривата можеше да е още по-надолу. „Зеленият сертификат“ не е рестрикция, а е единственият начин животът да продължи в тази ситуация. Точно обратното на рестрикция“, каза проф. Момеков.

Той допълни, че локдаун не трябва да се допуска, като опредлеи за неприятно решение. Според него именно ресторантьорите и собственици на заведения трябва да подкрепят ваксинацията и респективно по-щадящите мерки.

По отношение на лекарствата среу COVID, Проф. Момеков каза, че не трябва да разчита на тях, защото сега се появяват и цената им е изключително висока.

По отношение на ваксините проф. Момеков заяви, че трябва да се вземат крайни мерки. „Освен че е война, ние имаме и колаборационисти. Има една голяма част от популацията, която се държи като предатели спрямо нацията. Тези хора по един или друг начин трябва да бъдат убедени, че това е не е окей“, каза той.

Каква е причината за липса на лекарства?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up