Петък, Февруари 03, 2023
Follow Us

В МБАЛ "Св. Мина“ гр. Пловдив откри Първи Национален Център за лечение и диагностика на бежанци. Центърът предлага извънболнична и болнична помощ, като извънболничната ще бъде поета от Медицински център 6, в сътрудничество с ДКЦ 2.
МЦ 6 предлага приемен кабинет в който ще бъдат извършени прегледи от Проф. Любима Деспотова - Толева, която е специалист по детски болести и обща медицина, като след извършен преглед ще прецени дали пациента се нуждае от болнично или извънболнично лечение.

Въз основа на преценката на Проф.Толева пациентите, които са за болнично лечение ще бъдат приети МБАЛ "Св. Мина"  възстановяването им. 
За тези, на които не се налага хоспитализация ще бъдат насочени за извършване на допълнителни прегледи от специалистите в ДКЦ 2 според тяхната симптоматика за уточняване на състоянието им.
Прегледите и приема ще се извършват, докато е необходимо. 
От Понеделник до Петък.
От 07:00ч. до 17.00ч. както 
От 07:30ч. до 17.00ч. през почивните дни.В МБАЛ "Св. Мина“ разполагаме с : Вътрешно отделение, Кардиологично отделение, Ревматологично отделение,Хирургично отделение, АГО, Детско отделение както и помощни звена като: Физиотерапия, Клинична лаборатория, Микробиологична лаборатория и  отделение по образнадиагностика. 
По преценка на лекаря всеки пациент ще бъде насочен към съответното отделение според неговите нужди.
Всеки пациент ще получи личен асистент, който ще отговаря денонощно в случай на нужда. Ще бъде осигурено любезно и отговорно отношение, както и постоянна грижа за комфорта на пациента преди и по време на престоя в здравното заведение. 
За нас в МБАЛ "Св. Мина“ е важно качество да осигурим съвкупността от адекватно лечение на пациентите, както и отношение.
Полагането на грижа включваща личните нужди и комфорт, честа комуникация и вдъхване на кураж в това плашещо и трудно преживяване, през което преминават всички тези хора. 
Необходимо е предварително записване :
Денонощен телефон +359 877 714 066. Номер на регистратура - 032 654 822.
МБАЛ "Св. Мина“ е с адрес:ул. „Иван Вазов“ 59, 4000 Център, гр. Пловдив. 

Каква е причината за липса на лекарства?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up