МЕДИЦИНА

Остават три дни до крайния срок

Остават три дни до крайния срок

Остава само три дни до крайния срок за конкурса за наградите Александър Дърводелски. В петък, 19 май, в 17 часа ще изтече срокът, в който кандидатите могат да изпратят своите документи на електронния адрес на ЦЗПЗ – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


Право на участие имат всички студенти по медицина – български граждани. За да участват в конкурса е необходимо да изпратят попълнена Информационна карта, автобиография и удостоверение, че кандидатът е записан, като студент по медицина за настоящата учебна година. Образци на документи могат да се видят на страницата на конкурса. Всеки от кандидатите трябва да изпрати и есе на тема „Свободата да лекуваш и правото да се лекуваш“
След като бъдат регистрирани всички участници, безпристрастно жури ще оцени анонимно всяко едно от есетата по система от 1 до 10. Всички участници ще получат грамота, а класираните на първите пет места и парична награда в размер на 1000 лева, всеки.
Церемонията по награждаването ще се проведе в прекрасната зала МаксиМ на Българската телеграфна агенция на 4 юни, неделя. Медийни партньори на събитието са БНТ, БНР, Дарик радио и Нова телевизия.
Организатори на Конкурса са Центърът за защита на правата в здравеопазването и благотворителна фондация Жени и Александър Дърводелски. 


 

Хареса ли ви тази статия? Ако не искате да пропуснете някоя, абонирайте се за нашия бюлетин.