Вторник, Януари 31, 2023
Follow Us

Британската компания Prestige Diagnostics UK вече предлагат нови 2019 –nCoV IgG/IgM бърз тест и ELISA анализ, осигуряващи висока точност и бързи резултати.
2019-nCoV IgG/IgM е бърз тест, който е изготвен на база анти-човешки IgG, анти-човешки IgМ, 2019-nCoV IgG/IgM антиген и кози анти-миши G нанесени върху мембрана на бързия тест за 2019-nCoV IgG/IgM. Тестът може да се извърши практически навсякъде при стайна температура с капка кръв, взета след убождане на пръст(подобно на изследване за кръвна захар). Резултатът се отчита след 10 минути, по начин наподобяващ тестоветет за бременност. Тестовете дават под 1% фалшиво отрицателни резултати, а достоверността е съпоставима с тази на провежданите до момента PCR тестове.

COVID-19 ELISA е ензимно-свързан имуносорбентен анализ за качествено определяне на всички антитела на COVID-19 в човешки серум или плазма. Предназначен е за скрининг на пациенти с показания за инфекция с коронавирус. Проба – серум или плазма. Само за in-vitro диагностика.
Използването на тестовете е одобрено от регулаторните органи в ЕС и е включено в препоръчаните от световната здравна организация. Цената е десет пъти по-ниска от тази на тестовете за PCR.
Тестовете са достъпни и на Българския пазар и могат да бъдат закупени от всяко лечебно заведение в страната директно от производителя.

Каква е причината за липса на лекарства?
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up