Петък, Август 23, 2019

Министерството на здравеопазването обяви обществена поръчка за 170 броя компютърни конфигурации с инсталирана операционна система. Компютрите са за нуждите на разкритите филиали към центровете за спешна медицинска помощ, в изпълнение на проекта „Подобряване на условията за лечение на спешните състояния“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., а поръчката е на стойност 212 500 лв. с ДДС.

Гаранционният срок на конфигурациите е съгласно представената от изпълнителя оферта, но не по-кратък от 36 месеца от приемо-предавателния протокол, с който се приема доставката на съответната компютърна конфигурация, подписан от възложителя без забележка. Изпълнителят на обществената поръчка следва да осигури сервизно обслужване на мястото на всяка компютърна конфигурация в страната при крайния получател на възложителя в периода на гаранционния срок.

Компютрите трябва да се доставят за 10 месеца от сключване на договора, като първи месец след сключване на договора е гратисен период. От втори месец до девети месец включително трябва да се доставят през първата и третата седмица на месеца по 10 броя компютърни конфигурации. През 10-я месец доставката ще бъде само през първата седмица на 10 броя конфигурации.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up