Понеделник, Април 12, 2021
Последвайте ни
Защо не доказваме коронавирус у нас?

От близо една седмица от екрани и по всички комуникационни канали заради коронавирусната заплаха ме облъчват следните мои колеги: д-р В. Мутафчийски, лекар и военнослужещ – председател на национален кризисен щаб, назначен да координира криза от заразна болест, без има криза, по специалност коремен и едноскопски хирург. Д-р Кантарджиев – микробиолог, самоназовал лабораторията в ръководения от него НЦЗПБ, като Национална и референтна. Д-р Ангел Кунчев – единствен, който в този щаб май разбира за какво иде реч. Основния липсващ - министърът на здравеопазването, но сериозен издател на наредби със съмнителна полезност и практичност.

Най-важното от работата на щаба - видяхме прелестта на българската генералска униформа във всичките ѝ разновидности и купища общи приказки, преразказ на международния новинарски обмен. Самообявиха се за последна инстанция, демонстрираха линейка, скафандри, пръскане на асфалта и измислиха нова .... декларация, която всички идващи от Италия и Китай да попълват.

Всъщност, мерките за да се предпазим от тази идваща инфекция трябва да се насочени към хората, а не към чиновниците.
Кампанията трябваше да се организират първо отдолу нагоре, с главно участие на епидемиолози и инфекционисти и да се обясни на колегите от първи ред, какво да се прави, да се организират места за пренасочване на съмнителни и болни и да се организира грижата за тях. Вместо това се разпали корона-истерията, главният въпрос на епидемията станаха болничните, а говорители станаха синдикалисти и т. н. здравни адвокати. Неадекватният министър пък предложи да се самоизолираме, и самокарантинираме и още куп нелепости.
Обръщайки подхода към потенциалната заплаха, държейки се неадекватно и много разтревожено, здравните власти показаха че: цитирам колегата д-р Христов “Държавната здравна администрация дотолкова е калинкизирана, че практически е тотално интелектуално блокирала и (почти) нищо смислено не може да измисли по въпроса с коронавируса.“
В резултат на всичко това, естествените първи жертви на чиновническото невежество бяха ОПЛ от страна на медицинските специалисти и пътуващите българи от страна на населението. Принудителното задържане под карантина без симптоми, по заповед на един счетоводител, по признак от къде се връщаме, считам за погазване на човешките права. Изобщо властите се държат като, че ли, новия инфекциозен агент има признаците на ОСОБЕНО ОПАСНА ИНФЕКЦИЯ – COVID-19 е нова, но не и особено опасна. Създадената паника доведе до спекула, текстилните предпазни лицево-носни маски, абсолютно ненужни на здравите (обявено е от СЗО) стигнаха космически цени и изчезнаха от търговската мрежа. Марлите и спирта изчезнаха почти от аптеките, а премиерът, създал щаба, обяви че разблокира 100 тона спирт от държавния резерв – и това без нито един болен, с причинител коронавирус, камо ли в сериозно състояние.
Не малко за тази истерия, направиха със свръхреакцията си, иначе адекватните служители на СЗО. Работил съм с тях преди време и мога да сравня.
Както се казва, никой не може да ти направи на теб толкова лошо, колкото сам може да си направиш. Не намирам логика защо това се случва! Отдавам го на егото и епидемиологичното невежеството на д-р В. Мутафчийски - паднало му се да е началник на още нещо, освен ВМА, на относителния страх на д-р А. Кунчев да поема сам отговорност и решително да налага мнението си какво да се прави по неговата основна компетентност и на упорството на д-р Кантарджиев да докаже, главно през медиите, че НЦЗПБ е едва ли не референтна лаборатория в България. С това доказва , че не знае дефиницията за референтна лаборатория, но пък публиката лесно се манипулира.
До днес 02.03.2020 г., инфектиран с корона вирус българин няма, камо ли болен. Официално обявено! Не искам да съм на мястото на, горкия нещастник, когото ще обявят за пръв такъв – цитирам доц. Мангъров от събота сутринта! „Това е почти невъзможно да е вярно (да няма такъв) при отворената ни страна, камо ли с Италия -Ломбардия, където диаспората ни е концентрирана.”
Ето защо ми се налага да попитам няколко професионални въпроса нашите здравни власти, придружени с изводи от реалността, като ги разделя на лабораторно-професионални и директно за човешките права:
1. Твърди се, че разполагаме с тест , който определя директно вируса в биологичен материал чрез метода на ПСР, ако е изпълнен правилно несъмнено. Тестът се извършваше до скоро на 2 места, а вече на 4, едното обявено за референтно от неговия шеф. Биологичният материал, в който ще се търси вируса, е обявен в заповед на министъра!
Една от причините да не се открие досега коронавирус, може и вероятно се крие в начина на вземане и транспорт на пробите. Преданалитичния стадий, изпълнен правилно, е предпоставка за верен резултат, правило известно на всички лабораторни специалисти.
При положение, че се знае, че коронавируса е много чувствителен и извън биологична среда живее от 5 до 35 минути, се налага да попитам:
Има ли строги инструкции за начина на събиране, на различните видове подходящ биологичен материал включващи – с какво се събира, как се съхранява и респективно на какъв режим се транспортира, от кого и с какви компетентности за транспорт, за да достигне до София, годен за да се изследва – с две думи - преданалитичния стадий, как е спазен?
Според инструкциите на СЗО, пробите за изследване на заразени с вируса клетки, се вземат със стерилни тампони от носа, гърлото, конюнктивите и се поставят бързо в опаковката. Храчките и слюнката се събират в стерилни контейнери. Пробите се транспортират при температура от 2 до 8 градуса. Всяко повишаване на температурата може да доведе до изсъхване или дехидратация на пробата и компрометирането й, замразяването й води до други деструктивни процеси.
Вярно ли е, че у нас пробите се поставят в контейнер със сух лед (който поддържа -70 градуса) и се транспортират така с линейката на РЗИ или с куриерска фирма.
Сухия лед наистина може да се използва за транспортиране и съхранение, но не на биологични течности, а на промивка от повърхности, с цел изследване за коронавирус и е описан в специален протокол на СЗО.
Възможно ли е да не сме обучили правилно медицинския ни персонал за вземане на проби и за пренасянето му?
Разполага ли здравната мрежа с темеперирани контейнери за пренос на биологичен материал? Възможно ли е да смесваме две инструкции в една?
Ако това е така, не е чудно, че имаме все отрицателни проби.
Внимателно преглеждайки процедурите описани от производителите на ПСР в реално време, се откриват много фини изисквания, чието неспазване може да доведе до фалшиво отрицателен резултат. Несериозно е твърдението, че изследването на една проба, кръстосано в две различни лаборатории и получаването на еднакъв, отрицателен резултат е едва ли не доказателство за качество. Това е груба форма на непрофесионализъм, защото това не е междулабораторно сравнение, като се твърди. Друго е!
2. Известно ли е на нашите власти, че освен сега практикувания ПСР, има разработени поне два много по-евтини и с приблизителна ФОР/ФПЗ индекс тестове за COVID-19, които се базират на откриваеми антитела от тип IgМ и IgG у вече инфектираните, макар и безсимтомни хора?
За теста е необходима капка кръв от убождане на пациента. Разполагаме с пълното описание на теста, той е европейско производство, валидиран, евтин (под 25лв)! Тестът би спестил безполезното мерене на температура на влизащите в България български граждани с грипоподобни симптоми. Тестът е бърз и лесен, не се изисква пренос на биологичен материал, прави се на място, разбира се под контрола на лабораторен лекар!
Вярно ли е, че е известен на нашето МЗ и е отказан от тях, за да се купува много по-скъпия ПСР?
3. Защо е необходимо, ако се вярва на отрицателните резултати от досега използвания тест, да се държат хора под карантина? Без симптоми, без болест, само по информация, че са се върнали от Италия? Или властите не вярват на теста, или не вярват на самите себе си!?
В заключение: Умолявам здравните ни власти, да спрат да се държат сякаш сме в условие на особено опасна инфекция. Не сме! Да успокоят хората и да кажат, че имаме сили да се справим, ако ни дойде на главата инфекцията и да не се правят на последна инстанция в изследванията, на които даже вече не е ясно дали да вярваме.

Можем и ние, вашите лабораторни колеги от страната, да мислим, да изследваме, да преценяваме, да помагаме в лечението, да сме състрадателни, да се предпазваме. Само приобщаването на хората и увереността, че се прави всичко за хората ги приобщава и само така се справяме с неудачите.
С методите на здравеопазване от началото на 20 век и днешни технологии, китайците се справят с корона инфекцията. Ние още нямаме и един случай, но успяхме да си съсипем доверието в институциите, мултиплицирано от негодно поведение и умножено със страховете на хората.
И помнете, че правата на човека са също валидни. Задържане, изолиране и т. н. по критерий идва от Италия, не може да служи за 14 дневно изолиране!
И един случай на корона вирус и 100 да има, пак няма да сме в особено опасна инфекция. Ако властите не променят поведението си, ще се превърнат сами в обществена инфекция, довела с невежеството и перченето си, само до паника, закононарушения и вреди за мнозина.
Д-р Георги Тодоров, лабораторен лекар, практикувал три години в Република Гана, в условията на епидемии и зарази
* справка https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%83%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%B8%D0%BD

Одобрявате ли разхлабването на мерките?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 11 месеца
  И докторите по света взеха да се усещат за манипулацията съпровождаща операция КОРОНАВИРУС:

 • Публикуването на коментара е спряно.
  Стойчо Пенев · преди 11 месеца
  Доктор Тодоров, ти си *****!.Кой знае колко негри си изпратил в по добрия свят под мъдрото ти лекувани.Целият свят пламна в епидемията на корона вируса, ти негърския доктор, с твоите оскъдни познания изсра *****ското предположение,че корона вирус няма.Посещавал съм африканските страни и знам, на колко ниско ниво е медицината там.Знам също и професионалните качества на лекарите,които лекуват заболелите.Обикновено там се пращат доктори с най- ниска медицинска квалификация Хора. ,не слушайте *****измите на този ниско квалифициран доктор.Корона вирус има. Бихте ли се доверили да се лекувате при този *****,ако не дай боже се разболеете от корона вирус. Нали знаете,че той ще твърди,че не сте болен от тази болест,защото такава болест не съществува и няма да ви лекува от нея.Впрочем ако му вярвате доверете му се!...Той,ще ви прави изследванията в собствената си лаборатория, където изследвания за корона вирус не се правят,защото там са сигурни,че такава болест не съществува
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 1 години
  КАК ДА СИМУЛИРАМЕ ПАНДЕМИЯ
  10 Октомври 2014
  EBOLA: HOW TO FAKE A PANDEMIC
  Ebola: how to stage a fake epidemic
  https://www.vaccinationinformationnetwork.com/ebola-how-to-fake-a-pandemic/?fbclid=IwAR39AebpTSST3-IQUzQ64WF9YfPqcFfeNpHgowDXAZ-iuOTSkAP1GLrHmEs

  Забележка: всичките ми статии за Ebola могат да бъдат достъпни чрез моя уебсайт, nomorefakenews.com . Те предоставят обширна информация за това, което очертавам тук.
  Първо, имайте предвид, че това, за което говоря, е създаването на фалшива реалност.
  През 1988 г., когато завърших първата си книга „AIDS INC., Scandal of the Century“, си направих бележки за предстоящо радио интервю. Ето подходящ откъс:
  „Оказва се, че няма абсолютно никаква причина да се твърди, че ХИВ причинява това, което се нарича СПИН. След като извадите ХИВ от официалната история, какво остава? - редица хора, които проявяват редица заболявания и симптоми. Но без ХИВ "лепилото" което ги държи всички заедно изчезва. Ето че сега имате болни хора. Имате ги в Африка, в Ню Йорк, Сан Франциско, Хаити и други места. Да, те са болни и умират. Но това не прави епидемия, защото мъничкият вирус, който трябваше да бъде в дъното на всичко това, липсва в уравнението.
  Това ви подсказва как да измислите фалшива епидемия. Вземате много болни и умиращи хора и твърдите, че има един вирус, който причинява всички неприятности. Популяризирате няколко диагностични теста, които ще потвърдят наличието на вируса и казвате на хората, че те трябва да бъдат тествани. Но тестовете всъщност не потвърждават наличието на вируса. Те са заблуждаващи и безполезни. Разбира се, тестът ще регистрира положително в много случаи.
  За тези позитивни хора се говори, че са жертви на един единствен вирус, който е в основата на епидемията.
  Написах това през 1988 г. и то се отнася също толкова добре и за Ебола, както съм демонстрирал.
  Двата първични диагностични теста за Ебола - антитялото и PCR - са напълно безполезни за проверка на наличието на милиони вируси на Ебола в пациент - а това наличие е нужното, за да кажете, че пациентът е „случай на Ебола“.
  През 1988 г. със СПИН, а наскоро и с Ебола, обясних списъка с фактори, които биха накарали хората да се разболеят и умрат - фактори, които нямат нищо общо с ХИВ или вируса на Ебола.
  По същество така създавате фалшива епидемия. Реална смърт, но невярно обяснение.
  Вие обвързвате и свързвате заедно хора, които са болни и умират по различни причини и твърдите, че всички умират заради Единия Вирус.
  Това ви дава мощен психологически ход, защото хората винаги търсят едното единно нещо, което обяснява цял куп смущаващи факти.
  Давате им каквото искат.
  Те се хващат.
  В случай на "епидемията от SARS" през 2003 г. това беше "коронавирусът".
  Както вече споменах, канадски микробиолог, работещ за Световната здравна организация, Франк Плъмър, по невнимание наду сирените за измамата, когато каза пред журналисти, зашеметяващо, че процентът на пациентите с SARS, които всъщност са „имали вируса”, се свива от месец на месец.
  Всъщност накрая процентът се приближаваше към нула.
  Този абсолютен абсурд бе надлежно съобщен в пресата от мозъчно мъртви журналисти и всички продължиха напред, без да знаят, че току-що е избухнала бомба.
  Как може тези хора да бъдат наречени „случаи на SARS“, когато единствената причина за SARS, „коронавирусът“, не присъства в телата им?
  В случая с ХИВ беше още по-лошо, тъй като хората, които бяха диагностицирани като „ХИВ-позитивни“, в резултат на безполезни и подвеждащи тестове за антитела, получиха лекарство, наречено AZT.
  AZT беше неуспешно лекарство за химиотерапия, което седеше по рафтовете на Националните здравни институти на САЩ. Там беше от близо 25 години.
  На пациентите беше изписван със нареждането, да го приемат всеки ден до края на живота си.
  Да се каже, че AZT е силно токсичен е огромно подценяване. Атакува всички клетки на тялото, включително клетките на имунната система. Така че, когато пациентите започнаха да умират в резултат на това, лекарите с лекота увериха, че „болестта на СПИН се е ускорила“ и смъртните случаи нямат нищо общо с AZT.
  Това ви дава представа за това как медицинските престъпници могат да се прицелват в конкретни групи от населението.
  Например, гей мъжете в Америка бяха силно насочвани да „вземат теста за СПИН“. Пропагандата беше безмилостна. Естествено, процент от тестваните мъже отново се оказа положителен за, отново, безполезния и подвеждащ тест за антитела.
  Те бяха дозирани с това, което е своеобразно военно-химическо вещество. AZT. Мнозина загинаха.
  В края на 90-те години говорих за ХИВ на група хора в зала на парк в Холивуд. Казах им:
  Представете си, че този парк изведнъж се нарича епицентър на огнище на вирус. Всичко е наужким, но въпреки това приемаме че е така. Здравните власти разпореждат на агентите си да проследят всички, които са били в парка през последните три месеца.
  Тези посетители на парка трябва да бъдат тествани за наличието на вируса. Разбира се, тестът е абсолютно дефектен. Той показва положителни резултати по няколко десетки причини, нито една от които няма нищо общо с наличието на вирус.
  Тези хора, онези посетители на парка, които „тестват положително“, сега получават лекарство, което е толкова токсично, че може да ги убие. Наистина убива много от тях.
  Когато умират, здравните власти ги считат за жертви на вируса на „Холивудския парк“.
  Кръгът е затворен. Лъжите се наместват.
  След като книгата ми AIDS Inc. беше публикувана през 1988 г., аз интервюирах изследовател, прикрепен към най-голямото изследване за ХИВ, правено някога на гей мъже, текущото Проучване за Мъже в Сан Франциско.
  Това изследване проследи мъже, които бяха диагностицирани като ХИВ позитивни, за да видят какво им се е случило в продължение на много години.
  Разбира се, всички те приемаха AZT. Огромен процент от тях се бяха разболели и починали.
  Но имаше подгрупа мъже, които останаха здрави 8-10 години и все още бяха здрави. Общият знаменател? Никога не са приемали AZT или са спрели да го приемат.
  Попитах изследователя защо организаторите на изследването не разтръбиха този факт.
  Тя каза, че не са смятали това за много важно.
  Маловажно? Според конвенционалната „наука“ тези мъже трябва да са мъртви. Не бяха. Бяха здрави. Не са приемали лекарството.
  Това е видът „наука“, който се използва за подпомагане на фалшивите епидемии. Истинска смърт, лъжлива причина.
  Престъпление като никое друго.

  Джон Рапопорт

  Тестовете дами и господа, т.нар. тестове...

  Кой ги произвежда?
  Коя чуждестранна компания?
  Кой в България решава какви тест-китове да се употребяват?
  Защо точно тези тестове, а не други?
  Какво точно показват и надеждни ли са?
  Не са ли самите тези тестове може би най-разобличаващия елемент от цялата измама наречена "корона вирус"?

  Много изненади могат да изкочат покрай тези въпроси които никой изглежда не задава. Да не се окаже че т.нар. "случаи" или смъртни случаи и надутите цифри са резултат от тестове които реално отчитат повече уж "заразени" отколкото реално има, а смъртните случаи са хора със съществуващо тежко заболяване при които просто има наличие на корона вирус без той да е реалната причина за смъртта заедно с другия вариант че вируса просто е усложнил тяхното състояние и улеснил тяхната смърт?
  Да не се окаже в един момент че десетките хиляди хора които умират всяка година, всеки ден през годината, от сърдечно съдови заболявания и рак, т.нар. най-разпространени причини за смъртност, биват вписвани като починали от корона вирус?

  Това би могло да обясни доста странни неща като огромната разлика в цифрите за случаите на заразени и смърт в различните държави и дори в една държава, но в различни нейни региони. Не случайно хората взеха да се чудят че едва ли не ако те блъсне автомобил ще те пишат починал от корона вирус. Има нещо много, много гнило с тези тестове и трябва да се изясни какво точно представляват и дали в крайна сметка не са те ключ към цялата измама нещо за което говори и Джон Рапопорт по-горе? Умоляваме лекарите и специалистите от т.нар. първа линия да обърнат специално внимание не толкова на обичайната некомпетентност на отговорните в ситуацията лица с която така или иначе сме свикнали и дори очакваме, не на личните им интереси било то бизнес или политически с които също сме свикнали, а на онези моменти които имат пряко, чисто медицинско отношение към т.нар. "пандемия" т.е. въпроси свързани най-вече с например тези тестове. Доколкото разбираме тези тестове са единствения ключ за това да се прецени има ли реално заразени хора, оттам пък следва че дори и да носят този вирус какво от това?
  За смъртоносна пандемия ли става въпрос или някой се опитва да прикрие измама в нечувани размери зад маската на пандемия от вирус който със сигурност неслучайно, е част от голямо семейство често срещани, дори банални грипни вируси.

  Схемата на чудовищната манипулация вероятно е следната:
  1.в база данни е регистриран реален вирус наречен COVID-19
  2.симптомите му са малко или много като на всеки грип от който някои ще се разболеят други не
  3.общо грипа е банална инфекция за милиони здрави и прави хора по света с която имунната система на организма може (а може и да не) води тежка борба, но в крайна сметка побеждава без това да се превръща в драма. Всеки го изкарва през живота си 5-10ина пъти.
  4.тук вече започва измамата - когато имаш толкова банални и разпространени симптоми е лесно да им лепнеш диагноза на нова коварна вирусна инфекция, а като задействаш и медиите по цял свят които всички знаем че на всичкото отгоре се конкурират и самите те в търсенето на "новината" и сензацията, в рамките на месец имаш изкуствено създадена масова психоза, истерия и страх от "нов коварен вирус". Всички знаем че медиите винаги са били "на някого" и зависят от нечии интереси и това е така по цял свят.
  5.ключа, разковничето за измамата обаче се явяват тези т.нар. тестове. Реално без тях няма как да се разпознае причината за дадени симптоми или заболяване.
  6.оттук нататък следва въпроса - кой произвежда тези тестове и какво реално отчитат? Не са ли въпросните тестове по-специално тези които "ще пристигнат" подбрани с цел впоследващо манипулиране на резултатите като просто отчитат наличие на съответния вирус без каквото и да е реално значение освен да се пробутва още повече идеята за съществуване на "смъртоносен" вирус.
  7.историята от по-ново време не познава такова мащабно по рода си изключване на икономическия живот, основата на нормалното функциониране на обществата включително и на здравеопазването, заради вирусна инфекция.
  8.измамата използва нормалните притеснения от болести и зарази у хората заедно със съществуващото в хората доверие в една или друга степен в глобални и локални организации свързани със здравните въпроси като например World Health Organization.

  Погледнете картата на СЗО отчитаща в "реално време" случаите на зараза.

  https://experience.arcgis.com/experience/685d0ace521648f8a5beeeee1b9125cd

  Аз съм прост човек, не разбирам кой знае колко от материята, но мога да смятам 2 и 2 и какво виждам - почти цяла Азия от Япония до Индия, Пакистан че и отвъд където живее сигурно половината човечество, и където със сигурност стотици милиони живеят в ужасна бедност и условия на живот, в сравнение с 500 милионна Европа може да се каже че няма кьорав вирус! А вируса бил тръгнал от Ухан, Китай! Как става този номер? Как се отчитат тези цифри и статистика? Изглежда вируса има предпочитания и е заобиколил цяла Азия и директно се е изсипал в Италия и Испания. Човек ще си каже че не в Азия, а в Европа е избухнала тази епидемия и дори конкретно в Италия.

  Хора, сънародници, особено от професиите имащи пряко отношение към настоящия момент, лекари, мед. сестри, юристи, шефове на големи предприятия и т.н. Задавайте въпроси към тези които в момента държат властта, с насока и в смисъла на това което прочетохте по-горе. За това че съществува "кабал" от фармацевтични мегакомпании и бизнеси малко хора си дават сметка. За повечето, всичко е на конкурентна основа и пазарни механизми. Но така ли е в действителност? В крайна сметка абсолютната власт развращава абсолютно. Фактите, смрадтта и откровените абсурди около целия този цирк наречен "корона вирус" изглеждат на добре скроена и контролирана операция на овластени хора в сянка като това не са нашите парламентарни и партийни нищожества, а (не)хора по върховете на световната политика и икономика. Ясно е че при криза нашите политически клоуни и мошеници, ще гледат да се спасяват първи понеже те друго не са и правили през живота си и друго не знаят. Но абсурдът на ситуацията е толкова огромен че всичко смърди отдалеч. Много хора вече са на ръба и не се знае кога ще пламне всичко. Всеки ден без работа и препитание за тях е с изключително негативно влияние включително и за здравето им. И от кризата която предстои нещата не изглеждат добре за тях дори и след евентуалното прекратяване на "извънредното положение" относно легитимността не което, юристи започнаха да задават въпроси. Затова искайте отговори и притискайте тези подли политически пионки до стената. Зарийте ги с петиции и декларации и ги притискайте. Ние не можем, не сме специалисти в тези области, не сме ръководители и шефове. Ние сме работници и това което можем е да вземем лопатите и брадвите и да ги потрошим и за да не се стига дотам, моля всички вие които сте специалисти и на необходими и важни за обществото длъжности в държавата започнете с натиска върху тези продажници!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  БОРИСЛАВ ЗАШЕВ · преди 1 години
  От БОРИСЛАВ ЗАШЕВ.
  ПОГАЗВАНЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, И ПРИГЛАСЯЩИТЕ И БАЙГАНЬОВЦИ ПОЛИТИЦИ,ВСИЧКИ СВЕТОВНИ МЕДИИ И МОЗЪЧНИ АНАЛИТИЧНИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРЪСТОВЕ ПО СВЕТА.
  И БОГ ПРАТИ СЛУГАТА СИ-ДЯВОЛА ДА ВЪДВОРИ РЕД ПО СВЕТА,СРЕД САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ И СИВИТЕ КАРДИНАЛЧЕТА СЕДЯЩИ ЗАД ТЯХ.КАЗВАЙКИ ИМ С ФАКТИ ТЕЗИ НЕЩА ТЕ ГРУПОВО И ЧРЕЗ ИЗВЪНРЕДНО ГЛАСУВАНИ НАБЪРЗО ЗАКОНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТЕ ЗАПЛАШВАТ С : ,,ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ ( FAKE NEWS ),,.
  На 13 март 2020 г.след като и нашите политици байганьовци въведоха (по-късно ,или по-рано го направиха и другите такива по света) извънредно положение в България,лъсна едно нещо-СТРАХЪТ ОТ ,,ВРАГА,, ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО ИМ.Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.И НАСАДИХА СТРАХ И УЖАС У ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.Така кукловодите им наредиха да направят и го направиха.Накрая някой ще спечели 10-30 трилиона $ от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.
  ДА АМА НЕ .Аз не ям доматите с колците и ЩЕ НАПРАВЯ ТАКА ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО РАЗБЕРАТ И ДА ПРОУМЕЯТ ,ЧЕ ТОЗИ ВИРУС Е ОБИКНОВЕН И ЧЕ ИМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА НЕГО В БЪЛГАРИЯ.И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ И ДА РАЗОБЛИЧАВАТ ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ.ЛЕЧЕНИЕТО Е ДЕЛО НА БЪЛГАРСКА ФАРМАЦЕВТИЧНА ФИРМА В СФЕРАТА НА БИОТЕХНОЛОГИИТЕ .Създадено е преди 18 години.Мислите ли ,че българското лекарство-ваксина което унищожава ЕБОЛА ВИРУСА -(Това е най-смъртоностният вирус на света -90 % от заразените умират между 6-тия и 10-тия ден след началото на симптомите ) и ХИВ ВИРУСА НА СПИН ,НЯМА ДА СЕ СПРАВИ С КОРОНА ВИРУСА СЕГА?Бие го и ще го бие и занапред и още как.Бие е го като маче от дирек само с две инжекции биещи се мускулно.
  Само че за ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ НИТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,НИТО ОТ ХОРАТА С ВЛАСТ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.Причината е една -не могат да имат власт и контрол над този който го притежава юридически и затова и не му помагат.
  Сега е шанса на България да се прослави с поредното ОТКРИТИЕ и това да доведе до просперитет за всички българи.
  Но повярвайте ми –ТЕЗИ МАЙКОПРОДАВЦИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ТОВА.
  ТЕ ЩЕ РЕКЛАМИРАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ ,ЧУЖДИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ И ЛЕКАРСТВАТА ИМ,ЗАЩОТО ОТ ТАМ ЩЕ ИМ СЕ ДАВАТ И ЩЕ ВЗИМАТ РУШВЕТИ,А ОТ БЪЛГАРСКОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА НЕ МОГАТ,ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ ДАВАТ.
  ЯСНИ СТЕ МИ КАТО БЯЛ ДЕН ВСИЧКИ ТАКИВА ПОДОБНИ ЧОВЕЧЕТА,НАРЕЧЕНИ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, И ТЕХНИТЕ ДРЕБНИ И ДРЕБНАВИ МОРАЛНО И ЧОВЕШКИ ДУШИЦИ.
  Е,да сте ми живи и здрави,НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ И ТОЗИ ВИ ГРЯХ ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ДО 9-то коляно ЗАНАПРЕД.
  БОГ СЕ Е ГРИЖИЛ,ГРИЖИ СЕ И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ И ЗАНАПРЕД И ЗАТОВА.
  • Публикуването на коментара е спряно.
   БОРИСЛАВ ЗАШЕВ · преди 10 месеца
   МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, НА СВЕТОВНИЯТ ,,ЕЛИТ,,.
   НАСАДИХА МАСОВА И НЕВИЖДАНА В СВЕТОВЕН МАЩАБ ПСИХОЗА У ХОРАТА С ТОЗИ ВИРУС,А ИСТЕРИЯТА ОКОЛО НЕГО Е ПО-ОПАСНА ОТ САМАТА ,,ЗАРАЗА,,.
   СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ (СЗО) Е ПРЕСТЪПНА МАНИПУЛИРАЩА ИНСТИТУЦИЯ.
   АЗ ВИ КАЗВАМ-КОРОНА ВИРУСА НЕ Е ОПАСЕН.ТОВА Е ПОРЕДНИЯТ ГРИПЕН ВИРУС,КОЙТО ГО Е ИМАЛО,ИМА ГО И ЩЕ ГО ИМА СРЕД НАС.ПОЯВИ СЕ (ПОЯВИХА НИ ГО),ЩЕ СИ ГО ПРЕБОЛЕДУВАМЕ ,ЩЕ ИЗГРАДИМ ИМУНИТЕТ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ С НЕГО ,КАКТО И С МИЛИОНИТЕ ДРУГИ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ С КОИТО ЖИВЕЕМ ОТ КАКТО ИМА ХУМАНОИДИ ПО СВЕТА.МЛАДИТЕ ХОРА ДОРИ НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ СА ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛИ,КОГАТО СА ГО ХВАНАЛИ.
   ИМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА КОРОНА ВИРУСА В БЪЛГАРИЯ ,А И ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. ЛЕКАРСТВОТО -ВАКСИНА СЕ КАЗВА ,,ITV-1,,.
   ЛЕЧЕНИЕТО Е ДЕЛО НА БЪЛГАРСКАТА БИОФАРМАЦЕВТИЧНА ФИРМА (''IMMUNOTECH LABORATORIES LTD'' ( САЙТА : ImmunH www.immunotechlaboratoriesbg.com).
   ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ФИРМА Е В СФЕРАТА НА БИОТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА СРЕЩУ СПИН,6 ВИДА РАК ,ГРИПНИТЕ ВИРУСИ ,ВИРУСИ,БАКТЕРИИ, И ВСИЧКИ ПАТОГЕНИ.
   НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ.МАНИПУЛИРАТ ВИ ПО 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО.РАЗОБЛИЧАВАЙТЕ ТАЗИ СВЕТОВНА ИЗМАМА И МАНИПУЛАЦИЯ.
   ХОРА,МИСЛЕТЕ И АНАЛИЗИРАЙТЕ САМИ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ВИ СЕ ПОДНАСЯ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НИКОГА НЯКОЙ ДА МИСЛИ И ДА ВЗИМА РЕШЕНИЯ ВМЕСТО ВАС,ЗАЩОТО АКО ГО ПОЗВОЛИТЕ СТАВАТЕ РОБИ.НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ДИКТУВАТ И ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА ,С ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ,КОИТО НИКОГА НЕ СА В НАША ПОЛЗА ,А СА САМО ЗА ТЯХНА.
   НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ МНОГО ПОВЕЧЕ МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА ТАЗИ ГОДИНА СПРЯМО 2019 г. ,ЩЕ УМРАТ ОТ РАК И ДРУГИ ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.ЕЙ СЕГА С ТЕЗИ ЗАБРАНИ ЗА ДОСТЪП ДО БОЛНИЦИТЕ,ЗА ЗАБРАНИТЕ ЗА ПРОВЕЖДАНИЯТА НА ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ И ВАКСИНАЦИИ,ЩЕ УБИЯТ ОЩЕ 25 МИЛИОНА ХОРА ОТГОРЕ.
   МИЛИАРДИ ХОРА ПО СВЕТА ГИ ЗАРАЗИХА С ИНФОРМАЦИОННИЯ ВИРУС НА МАНИПУЛАЦИЯТА-ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ,,КОРОНА ВИРУС,,.
   MАСКИТЕ СА,ЗА ДА МЪЛЧИТЕ,А НЕ ЗА ДА ВИ ПАЗЯТ.
   ВИРУСИТЕ СЕ ЛЕКУВАТ ,НО ГЛУПОСТТА У ХОРАТА Е НЕИЗЛЕЧИМА И Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.
   И 96 % ОТ ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА ГИ НАКАРАХА И ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ДЪРЖАТ,КАТО ДРЕСИРАНОТО ,,КУЧЕ НА ПАВЛОВ,, И УСЛОВНИЯ МУ РЕФЛЕКС ПРИДОБИТ ОТ ЕЖЕМИНУТНОТО ЗОМБИРАНЕ ОТВСЯКЪДЕ НА ХОРАТА СЪС СТРЕСИРАЩА И ЗАПЛАШВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРОНА ВИРУСА.
   AЗ, БОРИСЛАВ ЗАШЕВ, НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ,,КОРОНА ВИРУСА,,.НЕ УСПЯХТЕ,НЕ МОЖЕТЕ И НЕЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ВСЕКИДНЕВИЕТО МИ,ИЗЛИЗАНИЯТА МИ,КОНТАКТИТЕ МИ И СИЕ.ЗА МЕН ПРЕДИ 13 март 2020 г.,ПО ВРЕМЕ НА НА 13 март -29 април И СЛЕД 13 май 2020 г.,Е ВСЕ ЕДНО И СЪЩО.ИМУНИТЕТА НА МЛАДИТЕ ХОРА УНИЩОЖАВА ВИРУСА БЕЗ ДОРИ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ.ТЕ ДОРИ НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ СА ПРЕКАРАЛИ НЯКАКВО ЗАБОЛЯВАНЕ.

   ПОЖАРНИКАРКАТА НА РЕПУБЛИКАТА-ТАКА НАРИЧАЩАТА СЕ ПРЕМИЕРКА БОЙКА БОРИСОВА (БАЙ ГАНЬО),Е ПОРЕДНИЯТ СЛУГА НА ТЕЗИ,КОИТО ОТВЪН МУ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ.КАЗВАТ МУ ДА ПОДСКАЧА И ТОЙ ПОДСКАЧА.КАЗВАТ МУ –ДА СПРЕ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА И ТОЙ Я СПРЯ.ВМЕСТО ДА УСПОКОЯВАТ ХОРАТА,ТЕ ГИ ПАНИКЬОСВАТ С ТЕЗИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ-СУТРИН ,ОБЕД И ВЕЧЕР.ДАЖЕ СЕГА ИЗПОЛЗВАТ ЦЯЛОТО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДА НЕ ИМ СЕ ЗАДАВАТ ДРУГИТЕ НАБОЛЕЛИ ВЪПРОСИ-ЗАЩО НЕ ВЪРВЕШЕ ИКОНОМИКАТА И ПРЕДИ ТОЗИ ,,ВИРУС,,.ДАЖЕ НА 14 май 2020 г. се ИЗЦЕПИ,ЧЕ ТОЙ АКО НЕ Е БИЛ ПРЕМИЕР,БЪЛГАРИТЕ ЩЕЛИ ДА ЗАГИВАТ МАСОВО ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА .АЛО,ПОЖАРНИКАРКЕ,МАНИЯТА ЗА ВЕЛИЧИЕ МАЙ ТЕ Е ЗАСЛЕПИЛА.БЪЛГАРИНА И С ТЕБЕ И БЕЗ ТЕБЕ И ВЪПРЕКИ ТЕБЕ КАТО ПРЕМИЕР,ЩЕШЕ ДА ПРЕБОРИ ТОЗИ ,,ВИРУС,,.
   БАЙ ГАНЬО,НАЛИ ЗНАЕШ ,ЧЕ АЗ ЗНАМ И ЧЕ ТИ СИ ГО ЗНАЕШ И ЧЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ГО УЗНАЯТ ,ЧЕ ТИ СИ ЕДИН ПРОСТ СЛУГА ,НА ТЕЗИ ОТВЪН ДЕТО ТИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ.СЪЩИТЕ ТЕЗИ ,КОИТО ЦПРЕТНАХА В СВЕТОВЕН МАЩАБ ЦЯЛОТО ТОВА НЕЩО.
   НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ВИДЯ,ЧЕ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА неспособни в управлението на кризи.И, за свое удобство създават паника, която превръща хората в по-големи жертви, отколкото всъщност условията предполагат.
   MAСКА ЗА ЛИЦЕ НЕ СЪМ СЛАГАЛ НИТО ВЕДНЪЖ ,КОГАТО ИЗЛИЗАХ НАВЪН МЕЖДУ 13 МАРТ-30 АПРИЛ 2020 г. А ТОВА БЕШЕ ВСЕКИ ДЕН ПО 7-8 ЧАСА,СРЕД ХОРА.
   НА ВЛАСТТА И ПОКАЗАХ 3-ТЕ ВАРИАНТА НА СИМВОЛА ЗА СРЕДЕН ПРЪСТ.
   ПОДРЪЖНИЦИТЕ (РОБИТЕ) НА КОРОНА ВИРИСА-(ОБИКНОВЕНО СА СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА (80%),СА МНОГО ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА ПО СВЕТА,НО СА КИСЛОРОД ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПО СВЕТА ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ПЛАШЕЙКИ С ,,НЕВИДИМИЯ ВРАГ,,.ТРЪМП ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ГИ РАЗОБЛИЧАВА В САЩ.
   ОТИДЕТЕ МАСОВО НА ЦЪРКВА НА 19 АПРИЛ 2020 г.(ВЕЛИКДЕН), С ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И ВЪОБЩЕ НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ БЕЗБОЖНИЦИТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ,ЗАЩОТО ТЕ СЕГА И ОТ ГОСПОД БОГ ИСКАТ ДА ВИ ЛИШАТ. В Светото писание е казано: "Там ще се уплашат те от страх, дето няма страх“ (Пс. 13, 5). В посланието си до апостолите за последните времена, Господ казва: „тогава човеците ще примират от страх и от очакване онова, което има да връхлети върху вселената, понеже и силите небесни ще се разклатят“ (Лк. 21, 26).
   И БОГ ПРАТИ СЛУГАТА СИ-ДЯВОЛА ДА ВЪДВОРИ РЕД ПО СВЕТА,СРЕД САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ И СИВИТЕ КАРДИНАЛЧЕТА СЕДЯЩИ ЗАД ТЯХ.
   СЕГА КУКЛОВОДИТЕ ЗНАЕХА МНОГО ДОБРЕ КАКВО ДА НАПРАВЯТ И ГО НАПРАВИХА-НАСАДИХА НЕВИЖДАН И МАСОВ СТРАХ У ХОРАТА ПО СВЕТА.А СТРАХЪТ Е ИСТИНСКИ,САМО КОГАТО ВРАГЪТ Е НЕВИДИМ.ТОВА Е НЕЩО КАТО ГЛУПОСТТА.А СТРАХЪТ Е НАЙ-ХУБАВАТА СТОКА. КАК ДЕЙСТВА СТРАХЪТ ВЪРХУ ЧОВЕКА?СТРАХЪТ ОТВАРЯ СТРЕСА,ИМУНИТЕТА ПАДА И СЕ ПОЯВЯВАТ БОЛЕСТИТЕ. МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, НА СВЕТОВНИЯТ ,,ЕЛИТ,,.
   ЧОВЕШКИЯТ РОД ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ И ТАЗИ ,,ОПАСНОСТ,, ,НО ЖАЛКОТО Е, ЧЕ СЕГА ЩЕ ГО СПОЛЕТИ НАЙ-ГОЛЯМОТО МУ ОГРАБВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.
   ВПРОЧЕМ И МАСКИТЕ НЕ МОГАТ ДА СПРАТ ТОЗИ ВИРУС ,КАКТО И ВСЕКИ ДРУГ ВИРУС ,ЗАЩОТО ТЕ СА С ГОЛЕМИНА ПОД 1 МИКРОН.ЛЪЖАТ НИ ОЩЕ И ЗА ТОВА ЧЕ ТОЗИ ВИРУС СЕ задържал върху картон до 24 часа, а върху повърхности от пластмаса и неръждаема стомана - до 2-3 дни (но медни повърхности например го убиват до 4 часа) и че дни наред да се задържал (ако няма дезинфекция) върху дръжки на врати, работни плотове и пластмасови и хартиени опаковки.Источник (New England Journal of Medicine).Това поредната лъжа на контролираните от тях световни медии,фармацевтични фирми,доктори.......,защото никъде не добавиха за останалата част от ‘’изследването’’,а именно че Екипът е работил не с проби от коронавируса, а с негова имитация, за да проверят какво се случва, когато заразен има чрез кашляне контакт с въздуха и чрез докосване - с повръхностите в дома, болница, на обществено или работно място. Използвани са аерозоли, имитиращи капчиците от изкашляне или кихане. Источник (New England Journal of Medicine).
   МИЙТЕ СЪС САПУН РЕДОВНО РЪЦЕТЕ И ЛИЦЕТО СИ,ДИЗИФЕНКЦИРАЙТЕ ДОМА СИ (1:5 БЕЛИНА И ВОДА),СЛАГАЙТЕ МАСКИТЕ НА УСТАТА СИ И НЕ СЕ ПРЕТЕСНЯВАЙТЕ.АКО МОЖЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ И С ЛАМПИ ИЗЛЪЧВАЩИ УЛТРАВИОЛЕТОВИ ЛЪЧИ С ДЪЛЖИНА 280 nm – 100 nm,ще е идеално.Ето данните за лампите:
   UVC-Ултравиолет C (къси вълни, дезинфекционни), 280 nm – 100 nm, 4,43 eV – 12,4 eV.

   ИЗВЕДНЪЖ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПОПАДНА ПОД УДАРИТЕ НА ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ,НАЛАГАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА .КАЗВА СЕ НА ХОРАТА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НАРУШИТЕЛИТЕ НА КАРАНТИНАТА СЕ АРЕСТУВАТ,НАКАЗВАТ СЕ С ГЛОБИ ИЛИ СЪС ЗАТВОР.НА БОЛНИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС СЕ ГЛЕДА И СЕ ВЗИМАТ МЕРКИ,КАКТО ЗА БОЛНИТЕ ОТ ЧУМА ПРЕДИ 500 години.
   И ВСИЧКО ТОВА Е ПРИКРИТО ПОД ЛОЗУНГА ЗА ДОБРАТА ВОЛЯ ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНА ВИРУСА.ДОРИ ЗА ВИРУСА НА СПИН ПРЕЗ 80-те ,КОЙТО Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ КОРОНА ВИРУСА,НЕ ПРЕДПРИЕХА ТЕЗИ МЕРКИ И НЕ НАПРАВИХА ТАЗИ НЕВИЖДАНА СВЕТОВНА ИСТЕРИЯ.ДОРИ ПРЕЗ 1-та и 2-та СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ БЕШЕ ТАКА.
   ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ,ЧЕ МИЛЯРДИ ХОРА ПО СВЕТА ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ СА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ И ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТОВА СТАВА СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ХОРАТА.
   Отнеха,ПОГАЗВАТ,ПРЕВЗЕХА или съществено ни ограничиха основни човешки права и свободи като:
   - свободата на движение;
   - свободата на събиранията;
   - свободата да изповядваш своята вяра;
   - свободата на предприемаческата дейност;
   - правото на достъпно медицинско лечение и т.н.
   - ИЗПОЛЗВАХА КОРОНА ВИРУСА ЗА ДА ОТРАБОТЯТ ТЕХНИКИТЕ ,ЗА КОИТО СА ОЧАКВАЛИ ДА ИМ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО:
   ЕЛЕКТРОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ,ЕЛЕКТРОННОТО СЛЕДЕНЕ,СОЦИАЛНАТА МАНИПУЛАЦИЯ,ЦЯЛОСТЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ИНФОРМАЦИЯТА,ЗАРАДИ Г Д А КОНТРОЛИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО.
   А ПРИГЛАСЯЩИТЕ И БАЙГАНЬОВЦИ-ПОЛИТИЦИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ (ВСИЧКИ ДО ЕДИН ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ СЛУГИ.ТУК ВКЛЮЧВАМ И КИТАЙСКИЯ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, ),ЧРЕЗ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ МЕДИИ И МОЗЪЧНИ АНАЛИТИЧНИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРЪСТОВЕ ПО СВЕТА,УМЕЛО И МНОГО ХИТРО НАЛАГАТ СЛЕДВАЩИЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД-ПЪЛНОТО ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО.А ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ЧРЕЗ ЗАКОНИ МОЖЕ ДА СЕ УДЪЛЖАВАТ ОТНОВО И ОТНОВО ПОД ПРЕТЕКСТА-,,ИМАМЕ НЕВИДИМ ВРАГ,,. ЕДНО Е ДА НАЛОЖИШ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ И ЗДРАВНА ХИГИЕНА,СЪВСЕМ ДРУГО Е ,,ДОБРОВОЛНО,, ПОСТАВЯНЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ЗАТВАРЯНЕ У ДОМА.ТОВА Е ЧИСТ И ПРИНУДИТЕЛЕН ДОМАШЕН АРЕСТ И ТО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ РЕПРЕСИВНИЯ И ОРГАН-ПОЛИЦИЯТА,А В НЯКОИ СТРАНИ И АРМИЯТА.ПОСЛЕ ЩЕ ИМА МЕРКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ИКОНОМИКИТЕ,МЕРКИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА И ДРУГИ ТАКИВА С НАДЗОРА НА ДЪРЖАВАТА,ЗАВОАЛИРАНО С ПРИНЦИПА:,,ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ,,.А КЪДЕ СА В ЦЯЛАТА ТАЗИ СИТУАЦИЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ОБЩЕСТВЕНИЦИТЕ И КРИТИЧНОТО ИМ МИСЛЕНЕ?НЯМА ГИ.ДА ВИ КАВА ЛИ ЗАЩО ГИ НЯМА И НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛО-АМИ ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА СА БИЛИ ЧАСТ ОТ СТАТУКВОТО И ЧАСТ ОТ ВЛАСТТА.
   ТОВА Е ЕДНА ПЛАНИРАНА АКЦИЯ НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ,КОИТО ВИДИМО СЕ ОДОБРЯВАТ КАКТО ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ПО СВЕТА ,ТАКА И ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.СТАРТИРАТ СЕ НОВИ НАЧИНИ НА ПОВЕДЕНИЕ В ЦЯЛ СВЯТ.ДАЖЕ СТАНА МОДЕРНО СРЕД АКТЬОРИ,СПОРТИСТИ И ПОЗЬОРИ ,ДА СЕ ФУКАШ,ЧЕ СИ БОЛЕН ОТ КОРОНАТА.
   И АКО ХОРАТА ПО СВЕТА НЕ СЛУШАТ ЗАНАПРЕД,ЩЕ ИМ СПРЕТНАТ ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛЕНА ЗАПЛАХА-Я ОТ ВИРУС,Я ОТ НЕЩО ДРУГО.НО НАЛИ ЗНАЕТЕ,А ТЕ ГО ЗНАЯТ,ЧЕ КОГАТО ИМ ПИСНЕ НА ХОРАТА,ПРОУМЯВАЙКИ ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ЗА ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ И ПОДЧИНЯВАТ,ТО ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ ПОМЕТАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И КУКЛОВОДИТЕ ИМ ПО СВЕТА.
   КАЗВАЙКИ ИМ С ФАКТИ,ЧЕ ТОВА Е НЕВИЖДАНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ (ЧРЕЗ ИНФОРМАЦИОНЕН ПРОИЗВОЛ И ИНФОРМАЦИОННО НАВОДНЕНИЕ), ТЕ ГРУПОВО И ЧРЕЗ ИЗВЪНРЕДНО ГЛАСУВАНИ НАБЪРЗО ЗАКОНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТЕ ЗАПЛАШВАТ С : ,,ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ ( FAKE NEWS ).НАКАЗВА СЕ С ЗАТВОРОТ 1 ДО 5 ГОДИНИ и глоба ОТ 1000 лева до 50000 ЛЕВА ,,.И ТОВА СЕ ПРАВИ БЕЗ ДОРИ ДА Е ПОСОЧЕНО,КАКВА Е ДЕФИНИЦИЯТА ЗА ФАЛШИВА НОВИНА. Информационният произвол нарасна многократно. И за милиардите, които не са заразени с коронавирус, той е медиен образ, далеч по-заразен от прототипа си.
   На 13 март 2020 г.след като и нашите политици байганьовци въведоха (по-късно ,или по-рано го направиха и другите такива по света) извънредно положение в България,лъсна едно нещо-СТРАХЪТ ОТ ,,ВРАГА,, ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО ИМ.Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.И НАСАДИХА СТРАХ И УЖАС У ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.ЗАТВОРИХА И СПРЯХА ИКОНОМИКИТЕ ДА РАБОТЯТ,НАПРАВИХА ХОРАТА МАСОВО ДА СА БЕЗРАБОТНИ,КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕВИЖДАНА РЕЦЕСИЯ.И ХОРАТА ПО СВЕТА ЩЕ ОБЕДНЕЯТ ОТНОВО.Така кукловодите на световния полит ,,елит,, им наредиха да го направят и го направиха.НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА И ТОВА КАКВО ЩЕ ГИ СПОЛЕТИ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ МАРИОНЕТКИ СА МИЛИОНЕРИ ИЛИ МИЛИАРДЕРИ,НАТРУПАЛИ НЕЗАКОННИТЕ СИ ПАРИ ,ОТ КРИМИНАЛА ДЕЙНОСТ ДОКАТО СА НА ВЛАСТ. Нacтoящaтa игрa e нaчaлoтo нa плaнирaния НАЙ-ГОЛЯМ ГРАБЕЖ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ,измaмa, в рeзултaт нa кoeтo aктивитe и нaтрупвaниятa нa мнoгo cтрaни, кoмпaнии и чacтни лицa щe бъдaт eфeктивнo прeрaзпрeдeлeни в пoлзa нa нacтoящaтa финaнcoвa oлигaрхия, и пo-кoнкрeтнo cрeд cтoтицитe нeйни cъcтaвни ceмeйcтвa.
   Ще спечелят 50-100 трилиона $ от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.

   ДА АМА НЕ .Аз не ям доматите с колците и ЩЕ НАПРАВЯ ТАКА ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО РАЗБЕРАТ И ДА ПРОУМЕЯТ ,ЧЕ ТОЗИ ВИРУС Е ОБИКНОВЕН И ЧЕ ИМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА НЕГО В БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ И ДА РАЗОБЛИЧАВАТ ТАЗИ СВЕТОВНА МАНИПУЛАЦИЯ.ЛЕЧЕНИЕТО Е ДЕЛО НА БЪЛГАРСКАТА БИОФАРМАЦЕВТИЧНА ФИРМА (''IMMUNOTECH LABORATORIES LTD'' ( САЙТА : ImmunH www.immunotechlaboratoriesbg.com).
   В СФЕРАТА НА БИОТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА СРЕЩУ СПИН,6 ВИДА РАК ,ГРИПНИТЕ ВИРУСИ ,ВИРУСИ,БАКТЕРИИ, И ВСИЧКИ ПАТОГЕНИ. ЛЕКАРСТВОТО -ВАКСИНА СЕ КАЗВА ,,ITV-1,,.Създадено е преди 18 години.Мислите ли ,че българското лекарство-ваксина което унищожава ЕБОЛА ВИРУСА -(Това е най-смъртоностният вирус на света -90 % от заразените умират между 6-тия и 10-тия ден след началото на симптомите ) ,СЪЩОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА,КОЕТО ПРЕМАХВА ХИВ ВИРУСА НА СПИН ОТ КРЪВТА И ОТ ЛИМФНАТА СИСТЕМА НА ХОРАТА,
   КОИТО СА БОЛНИ ОТ СПИН,НЯМА ДА СЕ СПРАВИ С КОРОНА ВИРУСА СЕГА?Бие го и ще го бие и занапред и още как.Бие е го като маче от дирек само с две инжекции биещи се мускулно.
   Само че за ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ НИТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,НИТО ОТ ХОРАТА С ВЛАСТ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.Причината е една -не могат да имат власт и контрол над този който го притежава юридически и затова и не му помагат.
   Сега е шанса на България да се прослави с поредното ОТКРИТИЕ и това да доведе до просперитет за всички българи.
   Но повярвайте ми –ТЕЗИ МАЙКОПРОДАВЦИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ТОВА.
   ТЕ И МЕДИЦИТЕ ИМ ,,ЕКСПЕРТЧЕТА,,ЩЕ РЕКЛАМИРАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ ,ЧУЖДИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ И ЛЕКАРСТВАТА ИМ,ЗАЩОТО ОТ ТАМ ЩЕ ИМ СЕ ДАВАТ И ЩЕ ВЗИМАТ РУШВЕТИ,А ОТ БЪЛГАРСКОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА НЕ МОГАТ,ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ ДАВАТ.
   ЯСНИ СТЕ МИ КАТО БЯЛ ДЕН ВСИЧКИ ТАКИВА ПОДОБНИ ЧОВЕЧЕТА,НАРЕЧЕНИ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, И ТЕХНИТЕ ДРЕБНИ И ДРЕБНАВИ МОРАЛНО ЧОВЕШКИ ДУШИЦИ.
   Е,да сте ми живи и здрави,НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ И ТОЗИ ВИ ГРЯХ ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ДО 9-то коляно ЗАНАПРЕД.
   БОГ СЕ Е ГРИЖИЛ,ГРИЖИ СЕ И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ И ЗАНАПРЕД И ЗАТОВА.


   В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛЕКАРСТВО КОЕТО УНИЩОЖАВА КОРОНА ВИРУСА.
   ИМА ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА.Но власта не иска да го спомене дори,защото няма изгода от това.
   Лекарството-ваксина се казва ,,ITV-1 – ImmunH,, на българска биофармацевтична фирма ,,ИМУНОТЕХ ЛАБОРАТОРИЕС БГ ООД,,( Immunotech Laboratories BG) в сферата на БИОТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА СРЕЩУ СПИН,6 ВИДА РАК ,ГРИПНИ ВИРУСИ ,ВИРУСИ,БАКТЕРИИ, И ВСИЧКИ ПАТОГЕНИ.Нашите лекарства-ваксини от една страна унищожават най-смъртоносните патогенни вируси и бактерии ,а от друга вдигат и възстановяват имунната система на човека.
   1.Това е сайта на фирмата ни в България.

   Immunotech Laboratories BG

   https://www.immunotechlaboratoriesbg.com/info-in-bulgarian.

   Сега,в мътната вода, още четири вируса в пъти по-опасни вилнеят в България (а и по целия свят), когато заради кризата с корона вируса световният обществен организъм е сериозно отслабен, в атака преминават скритите вируси на МАНИПУЛАЦИЯТА,глупостта, популизма и диктатурата.
   Абе каква пандемия? ‘’’’’Пандемията (от гръцки: παν, pan – „всички“ и δήμος, demos – „хора“) е проява на инфекциозно заболяване, което се разпространява сред населението на определен обширен географски регион, континент или по целия свят, като се заразяват много хора’’’’’.В България за 46 дни (днес е 2-ри май 2020 г.) има 1555 случея на заразени с 68 починали.И КЪДЕ Е В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ПАНДЕМИЯ??Дори на грам не се доближава до дефеницията за ПАНДЕМИЯ.В света 3,3 милиона заразени с 230000 починали -пак не отговаря на дефеницията за пандемия.Даже мисля,че в 80 % от случеите лекарите просто ги оставят да починат ,защото и те са в целия този заговор.99 % ОТ ПОЧИНАЛИТЕ ИМАТ ПО 5-6 ДРУГИ ОСНОВНИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. 95 % ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ 78 ГОДИНИ.В същото това време в България за 1 месец са починали 2700 души болни от рак +още 4000 души=6700 души от различни други болести.А В ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗА ТОЗИ 1 МЕСЕЦ СА ПОЧИНАЛИ 5 МИЛИОНА ДУШИ ОТ РАЗЛИЧНИ БОЛЕСТИ,А ВСЕКИ ДЕН ПО СВЕТА ОТ ГЛАД УМИРАТ 21000 ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. Така ,че заповедта по света е:’’НАСАЖДАЙТЕ СТРАХ ЧРЕЗ МЕДИИТЕ’’.Нали трябва да се поддържа напрежението сред хората ! Не трябва даже отпускаме , че току - вижте , от болна нация (съответно и за цялото човечество) сме се обърнали на здрава нация , а това надали го искат някои особи измислили и задействали цялата тази смазана машина по целия свят! Треперете , народи , треперете ! В момента това вие работата , а не да работите и да си живеете спокойно живота ! Спокойствие ? Не е е е еееееееееее ! Никакво спокойствие ! Треперене му е майката , за да са спокойни шепа люде по света,които носят памперси на гащите!
   ИЗВЕДНЪЖ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПОПАДНА ПОД УДАРИТЕ НА ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ,НАЛАГАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА .КАЗВА СЕ НА ХОРАТА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НАРУШИТЕЛИТЕ НА КАРАНТИНАТА СЕ АРЕСТУВАТ,НАКАЗВАТ СЕ С ГЛОБИ ИЛИ СЪС ЗАТВОР.НА БОЛНИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС СЕ ГЛЕДА И СЕ ВЗИМАТ МЕРКИ,КАКТО ЗА БОЛНИТЕ ОТ ЧУМА ПРЕДИ 500 години.
   И ВСИЧКО ТОВА Е ПРИКРИТО ПОД ЛОЗУНГА ЗА ДОБРАТА ВОЛЯ ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНА ВИРУСА.ДОРИ ЗА ВИРУСА НА СПИН ПРЕЗ 80-те ,КОЙТО Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ КОРОНА ВИРУСА,НЕ ПРЕДПРИЕХА ТЕЗИ МЕРКИ И НЕ НАПРАВИХА ТАЗИ НЕВИЖДАНА СВЕТОВНА ИСТЕРИЯ.ДОРИ ПРЕЗ 1-та и 2-та СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ БЕШЕ ТАКА.
   ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ,ЧЕ МИЛЯРДИ ХОРА ПО СВЕТА ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ СА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ И ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТОВА СТАВА СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ХОРАТА.
   Отнеха,ПОГАЗВАТ,ПРЕВЗЕХА или съществено ни ограничиха основни човешки права и свободи като:
   - свободата на движение;
   - свободата на събиранията;
   - свободата да изповядваш своята вяра;
   - свободата на предприемаческата дейност;
   - правото на достъпно медицинско лечение и т.н.
   - ИЗПОЛЗВАХА КОРОНА ВИРУСА ЗА ДА ОТРАБОТЯТ ТЕХНИКИТЕ ,ЗА КОИТО СА ОЧАКВАЛИ ДА ИМ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО:
   ЕЛЕКТРОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ,ЕЛЕКТРОННОТО СЛЕДЕНЕ,СОЦИАЛНАТА МАНИПУЛАЦИЯ,ЦЯЛОСТЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ИНФОРМАЦИЯТА,ЗАРАДИ Г Д А КОНТРОЛИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО.
   А ПРИГЛАСЯЩИТЕ И БАЙГАНЬОВЦИ-ПОЛИТИЦИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ (ВСИЧКИ ДО ЕДИН ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ СЛУГИ.ТУК ВКЛЮЧВАМ И КИТАЙСКИЯ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, ),ЧРЕЗ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ МЕДИИ И МОЗЪЧНИ АНАЛИТИЧНИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРЪСТОВЕ ПО СВЕТА,УМЕЛО И МНОГО ХИТРО НАЛАГАТ СЛЕДВАЩИЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД-ПЪЛНОТО ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО.А ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ЧРЕЗ ЗАКОНИ МОЖЕ ДА СЕ УДЪЛЖАВАТ ОТНОВО И ОТНОВО ПОД ПРЕТЕКСТА-,,ИМАМЕ НЕВИДИМ ВРАГ,,. ЕДНО Е ДА НАЛОЖИШ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ И ЗДРАВНА ХИГИЕНА,СЪВСЕМ ДРУГО Е ,,ДОБРОВОЛНО,, ПОСТАВЯНЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ЗАТВАРЯНЕ У ДОМА.ТОВА Е ЧИСТ И ПРИНУДИТЕЛЕН ДОМАШЕН АРЕСТ И ТО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ РЕПРЕСИВНИЯ И ОРГАН-ПОЛИЦИЯТА,А В НЯКОИ СТРАНИ И АРМИЯТА.ПОСЛЕ ЩЕ ИМА МЕРКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ИКОНОМИКИТЕ,МЕРКИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА И ДРУГИ ТАКИВА С НАДЗОРА НА ДЪРЖАВАТА,ЗАВОАЛИРАНО С ПРИНЦИПА:,,ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ,,.А КЪДЕ СА В ЦЯЛАТА ТАЗИ СИТУАЦИЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ОБЩЕСТВЕНИЦИТЕ И КРИТИЧНОТО ИМ МИСЛЕНЕ?НЯМА ГИ.ДА ВИ КАВА ЛИ ЗАЩО ГИ НЯМА И НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛО-АМИ ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА СА БИЛИ ЧАСТ ОТ СТАТУКВОТО И ЧАСТ ОТ ВЛАСТТА.
   ТОВА Е ЕДНА ПЛАНИРАНА АКЦИЯ НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ,КОИТО ВИДИМО СЕ ОДОБРЯВАТ КАКТО ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ПО СВЕТА ,ТАКА И ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.СТАРТИРАТ СЕ НОВИ НАЧИНИ НА ПОВЕДЕНИЕ В ЦЯЛ СВЯТ.ДАЖЕ СТАНА МОДЕРНО СРЕД АКТЬОРИ,СПОРТИСТИ И ПОЗЬОРИ ,ДА СЕ ФУКАШ,ЧЕ СИ БОЛЕН ОТ КОРОНАТА.
   И АКО ХОРАТА ПО СВЕТА НЕ СЛУШАТ ЗАНАПРЕД,ЩЕ ИМ СПРЕТНАТ ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛЕНА ЗАПЛАХА-Я ОТ ВИРУС,Я ОТ НЕЩО ДРУГО.НО НАЛИ ЗНАЕТЕ,А ТЕ ГО ЗНАЯТ,ЧЕ КОГАТО ИМ ПИСНЕ НА ХОРАТА,ПРОУМЯВАЙКИ ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ЗА ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ И ПОДЧИНЯВАТ,ТО ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ ПОМЕТАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И КУКЛОВОДИТЕ ИМ ПО СВЕТА.
   КАЗВАЙКИ ИМ С ФАКТИ,ЧЕ ТОВА Е НЕВИЖДАНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ (ЧРЕЗ ИНФОРМАЦИОНЕН ПРОИЗВОЛ И ИНФОРМАЦИОННО НАВОДНЕНИЕ), ТЕ ГРУПОВО И ЧРЕЗ ИЗВЪНРЕДНО ГЛАСУВАНИ НАБЪРЗО ЗАКОНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТЕ ЗАПЛАШВАТ С : ,,ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ ( FAKE NEWS ).НАКАЗВА СЕ С ЗАТВОРОТ 1 ДО 5 ГОДИНИ и глоба ОТ 1000 лева до 50000 ЛЕВА ,,.И ТОВА СЕ ПРАВИ БЕЗ ДОРИ ДА Е ПОСОЧЕНО,КАКВА Е ДЕФИНИЦИЯТА ЗА ФАЛШИВА НОВИНА. Информационният произвол нарасна многократно. И за милиардите, които не са заразени с коронавирус, той е медиен образ, далеч по-заразен от прототипа си.
   На 13 март 2020 г.след като и нашите политици байганьовци въведоха (по-късно ,или по-рано го направиха и другите такива по света) извънредно положение в България,лъсна едно нещо-СТРАХЪТ ОТ ,,ВРАГА,, ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО ИМ.Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.И НАСАДИХА СТРАХ И УЖАС У ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.ЗАТВОРИХА И СПРЯХА ИКОНОМИКИТЕ ДА РАБОТЯТ,НАПРАВИХА ХОРАТА МАСОВО ДА СА БЕЗРАБОТНИ,КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕВИЖДАНА РЕЦЕСИЯ.И ХОРАТА ПО СВЕТА ЩЕ ОБЕДНЕЯТ ОТНОВО.Така кукловодите на световния полит ,,елит,, им наредиха да го направят и го направиха.НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА И ТОВА КАКВО ЩЕ ГИ СПОЛЕТИ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ МАРИОНЕТКИ СА МИЛИОНЕРИ ИЛИ МИЛИАРДЕРИ,НАТРУПАЛИ НЕЗАКОННИТЕ СИ ПАРИ ,ОТ КРИМИНАЛА ДЕЙНОСТ ДОКАТО СА НА ВЛАСТ. Нacтoящaтa игрa e нaчaлoтo нa плaнирaния НАЙ-ГОЛЯМ ГРАБЕЖ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ,измaмa, в рeзултaт нa кoeтo aктивитe и нaтрупвaниятa нa мнoгo cтрaни, кoмпaнии и чacтни лицa щe бъдaт eфeктивнo прeрaзпрeдeлeни в пoлзa нa нacтoящaтa финaнcoвa oлигaрхия, и пo-кoнкрeтнo cрeд cтoтицитe нeйни cъcтaвни ceмeйcтвa.
   Ще спечелят 50-100 трилиона $ от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.

   ДА АМА НЕ .Аз не ям доматите с колците и ЩЕ НАПРАВЯ ТАКА ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО РАЗБЕРАТ И ДА ПРОУМЕЯТ ,ЧЕ ТОЗИ ВИРУС Е ОБИКНОВЕН И ЧЕ ИМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА НЕГО В БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ И ДА РАЗОБЛИЧАВАТ ТАЗИ СВЕТОВНА МАНИПУЛАЦИЯ.ЛЕЧЕНИЕТО Е ДЕЛО НА БЪЛГАРСКАТА БИОФАРМАЦЕВТИЧНА ФИРМА (''IMMUNOTECH LABORATORIES LTD'' ( САЙТА : ImmunH www.immunotechlaboratoriesbg.com).
   В СФЕРАТА НА БИОТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА СРЕЩУ СПИН,6 ВИДА РАК ,ГРИПНИТЕ ВИРУСИ ,ВИРУСИ,БАКТЕРИИ, И ВСИЧКИ ПАТОГЕНИ. ЛЕКАРСТВОТО -ВАКСИНА СЕ КАЗВА ,,ITV-1,,.Създадено е преди 18 години.Мислите ли ,че българското лекарство-ваксина което унищожава ЕБОЛА ВИРУСА -(Това е най-смъртоностният вирус на света -90 % от заразените умират между 6-тия и 10-тия ден след началото на симптомите ) ,СЪЩОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА,КОЕТО ПРЕМАХВА ХИВ ВИРУСА НА СПИН ОТ КРЪВТА И ОТ ЛИМФНАТА СИСТЕМА НА ХОРАТА,
   КОИТО СА БОЛНИ ОТ СПИН,НЯМА ДА СЕ СПРАВИ С КОРОНА ВИРУСА СЕГА?Бие го и ще го бие и занапред и още как.Бие е го като маче от дирек само с две инжекции биещи се мускулно.
   Само че за ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ НИТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,НИТО ОТ ХОРАТА С ВЛАСТ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.Причината е една -не могат да имат власт и контрол над този който го притежава юридически и затова и не му помагат.
   Сега е шанса на България да се прослави с поредното ОТКРИТИЕ и това да доведе до просперитет за всички българи.
   Но повярвайте ми –ТЕЗИ МАЙКОПРОДАВЦИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ТОВА.
   ТЕ И МЕДИЦИТЕ ИМ ,,ЕКСПЕРТЧЕТА,,ЩЕ РЕКЛАМИРАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ ,ЧУЖДИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ И ЛЕКАРСТВАТА ИМ,ЗАЩОТО ОТ ТАМ ЩЕ ИМ СЕ ДАВАТ И ЩЕ ВЗИМАТ РУШВЕТИ,А ОТ БЪЛГАРСКОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА НЕ МОГАТ,ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ ДАВАТ.
   ЯСНИ СТЕ МИ КАТО БЯЛ ДЕН ВСИЧКИ ТАКИВА ПОДОБНИ ЧОВЕЧЕТА,НАРЕЧЕНИ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, И ТЕХНИТЕ ДРЕБНИ И ДРЕБНАВИ МОРАЛНО ЧОВЕШКИ ДУШИЦИ.
   Е,да сте ми живи и здрави,НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ И ТОЗИ ВИ ГРЯХ ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ДО 9-то коляно ЗАНАПРЕД.
   БОГ СЕ Е ГРИЖИЛ,ГРИЖИ СЕ И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ И ЗАНАПРЕД И ЗАТОВА.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  зевзек · преди 1 години
  ВНИМАНИЕ ЗАРАЗАТА СЕ ПРЕДАВА ЧРЕЗ ГУГЪЛ!!!!!!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Знахар · преди 1 години
  Благо да Даря на колегата!Считам,като клиницист и работещ на първия фронт заключенията му за много точни!Нуждаем се от експресни тестове,за да отдифернцираме многото циркулиращи в момента ОВИ.Бих обърнал и внимание на специфичната ПКК наблюдавана от мене от началото на 02.2020 при малки деца:левкопения;относителна лимфоцитоза с моноцитоза,при нормално СУЕ и CRP-без данни за ИМ.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  новодошъл · преди 1 години
  Искам да попитам призовките и документите от съдилищата как ще се връчват? Естеството на работа е : лично срещу подпис .....Като се има предвид, че повечето от получателите са завърнали се от страни с доказан ковит-19. Контактува се с получатели в циганските гета, за които знаем как са с хигиената.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Lary · преди 1 години
  НЕ доказвате вирус, защото не съществува такъв Това е. Толкова е просто, докторе Добре поне, че дори и вярващи в съществуването му, медици като Вас се осмеляват да протестират срещу безумията. Но трябва малко по-гръмогласно и да станете повече...
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Николай Христов · преди 1 години
  В България върлува безотговорността! И не учат, не четат, не следят последните новости и успехи, не повишават квалификацията си! Интереса е да се вземат много пари без много труд и без качествено и от полза за пациентите лечение. Слаба медицина по отношение на най- важната дейност- изследване на причините за болестите, изолиране на заразите и трайно възстановяване на здравословното състояние! Интереса е да има повече болни хора, за да се печели от тая легализирана, разрешена от закона търговия със здравето на хората! СЛОБОДИЯ!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Аз съм Българче · преди 1 години
  Всеки,влизащ в Балгария ,трябва да бъде изолиран за срок от 14 дни,период,необходим за проявата на първи признаци на коронавируса, даже при отрицателен резултат след взимането на тампон! Така процедират в Италия.Така се прави от края на януари и се доказа в последствие,че късно е започнал контрола.В България управляват некомпетентни,безотговорни,посредствени хора,интересуващи се само от собственото благополучие.Това,от своя страна, води до целенасочено,бавно,но Сигурно Унищожение на Българският Народ и Нация!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Йосифова · преди 1 години
  Благодаря Ви, д-р Тодоров! При това постоянно сугестиране, което всява паника, благодаря Ви!
  Защо никой не говори за оздравелите от Ковид - 19, питам? А защо никой не говори за смъртността при "обикновен" грип? В Европейския съюз между 15 000 и 70 000 души умират всяка година в резултат на усложнения от грип - скоро прочетох това в статия в интернет, а в друга статия прочетох, че около 650 000 са жертвите годишно в световен мащаб. Защо не се акцентира върху факта, че при около 80 процента от заразените с този коронавирус болестта протича сравнително леко? Защо никъде не се публикуват интервюта с хора, които са преминали през заболяването, за да разкажат от първа ръка? Постоянно ни заливат с информация колко хора са починали! Така, че благодаря, докторе! Време е по-често да се повтаря, че не е толкова страшно!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  ХАРИТИНА Петровад-р · преди 1 години
  Ами да си кажем и ние,80 годишните.То само те може да си мрат по лесно от,,короната".Че на тази възраст е много вероятно въобще да се мре и без,,корона"вируса.Над тази възраст всеки си чака момента.Така че ,защо е тази помпозност и ,,загриженост".Всичко е толкова надуто и преекспонирано.Много шум за нещо,което може и по нормално да отмине.Д-рХ.Петрова 81 год.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гражданинът Х · преди 1 години
  Всички държавни органи и институции са доказали нееднократно, че не заслужават доверие! Сляпата вяра в тях е признак на невежество и глупост (ако няма користна мисъл зад тази позиция,разбира се). Което вече е по-опасно от който и да е вирус.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 1 години
  Имам спомен от SARS епидемията в Торонто, всички които се бяха разболели, казваха че е тежка болест с трудно възстановяване и последици, така че не се поддавайте на илюзията, че не трябва да й се обръща толкова внимание, особено при ниските хигиенични навици в България
 • Публикуването на коментара е спряно.
  РУМЕН · преди 1 години
  Интересно ми е дали се знае има ли българи които живеят в чужбина,които са дали положителна проба за короно вирус ?
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Д-р Микробиолог · преди 1 години
  Вие, колега, как си изпращате материалите и серумитеза микробиологично и вирусологично изследване? По Спиди или Еконт? Колко комисионна Ви дават? Защо не ползвате лабораториите на място? Вирусологичните материали се замразяват. Вие имате ли такива контейнери? НЦЗПБ има. И са в обръщение.
  • Публикуването на коментара е спряно.
   Г.Т · преди 1 години
   За коронавирус не се замразяват, освен смива от повърхностите, четете CDC, ама внимателно. Или мислите , че американците са невежи, както и италианците? Нито по спиди , нито по еконт, с НЦЗПБ не работя, по разбираеми причини и ползваме местните лаборатории разбира се.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Юлия Райчевска-Толов · преди 1 години
  Благодаря, скъпи докторе. Нещо във Вашата публикация ме успокои. Тази шантава турбулираща се информация от куц и сакат източник направо съсипва хората, без да им помага. Изведнъж почувствах доверие към мнението Ви. Дано да става въпрос за овладяема болест. Отново се потвърди мнението ми и голямата надежда, че учените отговорни хора ще спасят света от манипулантите.
  • Публикуването на коментара е спряно.
   Г.Т · преди 1 години
   Болестта е овладяема, остава да се справим с паниката, причинена от неадекватните и по точно непрофесионалните изказвания на двамата ми колеги и министъра. Аз си свърших засега работата, поне успокоих четящите тук. Спокойно, ще се справим, ние на първия фронт, експертизата на Мутафчисйки по случая, понеже я няма, ще я пропуснем!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Господинов · преди 1 години
  Ама в държавния резерв лицеви маски няма ли?
 • Публикуването на коментара е спряно.
  медик от резерва · преди 1 години
  За съжаление, генералската униформа в конкретния случай е щит, прикриващ жаден за признание и власт отмъстителен човек. Огромните финансови проблеми на оглавяваната от него структура бяха погасени с няколко мощни финансови инжекции от парите на данъкоплатците и това подсили чувството за недосегаемост сред персонала и респ. началника. Третият проблем е изграденият позитивен имидж на най-високо ниво на компетентност, който от няколко години няма реално кадрово покритие. И не на последно място, това е структура за интензивно точене на касовите пари, без да обезпечава абревиатурата си - осигуряването на армейските мед. пунктове е плачевно, а за академичността е смешно да коментираме.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  гост · преди 1 години
  Статията е хубава, д-р Тодоров, но в това изречение ,,Можем и ние, вашите лабораторни колеги от страната, да мислим, да изследваме, да преценяваме, да помагаме в лечението, да сме състрадателни, да се предпазваме.,, не прозира ли малко търговска мисъл, а?
  • Публикуването на коментара е спряно.
   Г.Т · преди 1 години
   стига мисли дошли от портмонето! Без лабораторните лекари, а не третирането им като измервателни станции, не става!

   Лекар е съществителното, а лабораторен прилагателното!
Кажете нещо тук...
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up