Понеделник, Септември 20, 2021
Последвайте ни
Адвокати от Германия завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на Правителството във връзка с пандемията от Ковид-19. Във видеообръщение, публикувано в ютюб, Райнер Фулмич обяснява посдробно мотивите и целите на разследването.
На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

От всичко, което знаем до този момент коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.
Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.
Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:
1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:
1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
3. Какви са щетите нанесени на икономиката?
Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. До тогава пандемия се смяташе заразно заболяване, което се разпространява в цел свят и причинява високи нива заболеваемост и смърт. Внезапно и без обяснения тази дефиниция беше променена, така че вече за да се обяви пандемия е достатъчно разпространението в цял свят, независимо от нивата на заболеваемост и смъртност. Благодарение на това СЗО, която е тясно свързана с глобалната фармацевтична индустрия обяви пандемия от свински грип през 2009 година. Беше създадена ваксина, продавана в целия свят, а после се оказа, че това не е било ефективно, защото свинският грип се оказа не по-тежък от всеки сезонен грип. Дростен и тогава създаваше паника, повтаряйки, че свинският грип ще коства милиони животи на хората по цял свят.
На 20 март, Правителството на Германия взе решение за обявяване на извънредно положение, което решение беше основано на мнението на един единствен човек – Дростен, същия, чиито катастрофални прогнози се оказаха погрешни 12 години по-рано.
За сега знаем със сигурност, че системата на здравеопазване никога не е била пред риск от претоварване от Ковид-19. Обратното, много болници са празни и заплашени от фалит.
През януари 2020 година, Дростен разработва свой PCR тест за коронавирус, който в последствие изпраща в Китай за потвърждение. Дорстен никога не е виждал Уханския sars-covid-19. Той е разработил теста на базата на материал от стар коронавирус, надявайки се, че ще прилича достатъчно на новия вирус от Ухан. Така се и оказало. Това било достатъчно за СЗО да обяви пандемия и да препоръча теста на Дростен за употреба в цял свят.
Този тест обаче не е доказателство за наличие на вирус, още по-малко на заболяване. В съобщение на американската CDC (Център за контрол и превенция на заразните болести) от 13 юли тази година се казва, че откриването на вирусна РНК (положителният PCR тест) не гарантира наличието на вируса, нито, че симптомите на заболяване са причинени от него. Ефективността на този тест не може да позволи контрол на протичането на заболяването. Този тест не може да изключи наличие на други бактерии или вируси, като причинители на заболяването. Тестът не може да установи дали намерените частици имат способност да се репродуцират или не.
Данните за теста PCR много напомнят на скандала с Фолксваген, казва Фулмич, когато произведените автомобили уж бяха с екологични двигатели, а после се оказа, че от фирмата са манипулирали данните.
Адвокатите възнамеряват да заведат колективен иск от името на всички увредени от Правителствените мерки, като призовават колкото може повече хора да се присъединят към него. Те смятат също, че на отделни лица трябва да се потърси и наказателна отговорност.

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Ваксинирахте ли се?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  БИЛ ГЕЙ · преди 3 месеца
  Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената.
  13-та част: Финалното разкриване на Бил Гейтс. Последните му зли схеми под светлините на сцената ...
  ?
  h*t*s://thebulgariantimes.com/Падането-на-Кабала-the-fall-of-the-cabal-ФИЛМ-БГ/
 • Публикуването на коментара е спряно.
  ПЛАНдемия · преди 5 месеца
  Глобалната измет провежда симулация на настъпваща „киберпандемия“, за да се подготвят за икономическо нулиране...
  Всичко е точно.
  По план.
  h*t*s://thebulgariantimes.com/Кибер-полигон-2021-глобалистите-провежд/
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Марта · преди 5 месеца
  Съмнявам се,че неприлично богатите,които реализираха "контролавирусната пандемия", могат да бъдат спрени по съдебен начин.От 1913 г.Федералният резерв е техен,играят си с военни действия по целия свят като финансират и двете страни,свалят и качват правителства,правят революции.За да бъдат спрени е необходимо да се премахне монетарната система,защото те са едрият финансов капитал.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Пиле · преди 6 месеца
  Съветвам всички изказали се тук да погледнат как в страни управлявани от Болсонеровци, които още не вярват че има опасна пандемия, как не смогват да погребват хората, даже в обществени ями! Какво невежество!!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  БРЦК · преди 8 месеца
  Всичко е лъжа . С цел на психопатите да контролират човечеството . ООН е престъпна организация обсебена от ПСАХАРИТЕ ОТ ФЕД. Бил Геноцидес Соросоидната и Ротшилдовата и Рокфелер са садистична сган . Те са мажор. собственици на БИГ ФАРМА . Затова почти всички лекарства са ....ужас . Зэтова и съществува израза 7 дена с лекарства една седмица без
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 8 месеца
  Бог да ни на помощ
 • Публикуването на коментара е спряно.
  пчеличка · преди 9 месеца
  Той хубаво ще ги съди, но очевидно сам мисли, че това е недостатъчно, щом "трябва да се направи ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството". Значи съденето не е "всичко възможно" и няма да им отнеме възможността на шепа самозванци да манипулират човечеството. Нужно е нещо повече - поставяне на всяка безконтролна власт под контрола на всички хора. Иначе наистина сме им "опитни зайчета". Не - вече ненужна популация, подлежаща на "съкращаване" - дори като роби не им трябваме. Но как "всички хора" да станат сила, способна да си вземе планетата от канибалите?
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Вили · преди 9 месеца
  Всичко ще си дойде на мястото.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Венета · преди 10 месеца
  Надявам се да спрат с маниполажията ма света....
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Аз · преди 10 месеца
  Много разбират тия адвокати, ей! Ето, че и в Германия се случва да има *****и, мангъров не е сам!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Пена Димитрова · преди 10 месеца
  Предлагам,да се премахне институцията "личен лекар". При създадената ситуация те се скриха и пречат на лечението от други болести. Не е редно моето посещение при очен лекар,например,да зависи от кефа на личния ми лекар.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Катя Иванчева · преди 11 месеца
  Живеем лъжовеникорумпиран свят в който парите са основната ценност.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 11 месеца
  Да се блокират гардовете.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Донка · преди 11 месеца
  Голямо благодаря,че има все пак хора с гражданска отговорност и не робуват на разни измислени организирани престъпни групировки, има личности мислещи за благото на хората.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Румен · преди 11 месеца
  БРАВО!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Милен · преди 11 месеца
  Интересно, защо няма потъмняване на най-многото отговори: Мерките трябва да се премахнат?
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Донка Борисова · преди 11 месеца
  Адмирации,че има нормални хора като този адвокат и защитават правата ни а не да се държат с нас като на заколение
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Атанас · преди 11 месеца
  линк където изказването е 49 минути(2 пъти повече) h*t*s://stichtingvaccinvrij.nl/belangrijk-buitenparlementaire-onderzoekscommissie-van-reiner-fuelmich-kijk-alstublieft/
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up