Събота, Октомври 23, 2021
Follow Us
Здравният министър показа, че подписът му е фалшифициран

Разбрах, че съм бил лекуван по пътека с диагноза цироза месец след контролния ми преглед. На 1 март поисках копие на документацията от „Пирогов”. Не съм лежал в болницата, не са ми давани никакви лекарства. Всичко написано от лечебното заведение е фалшиво.

В документите, в които се твърди, че съм информиран за източника на плащане, подписът ми е фалшифициран”. Това заяви в студиото на

" target="_blank" rel="noopener" dir="ltr"> Нова ТВ здравният министър д-р Стойчо Кацаров, показвайки цялата медицинска документация, която му е дадена от „Пирогов”, от която става ясно, че подписите са различни.

podpisi


„Пациентът не може по свое желание да отиде на контролен преглед. Доц. Атанасов ме извика на 23 януари. Искаше да направим скенер на белия дроб след преболедуването ми от коронавирус. Защо някой, който иска да ми прави услуга, не ме вика в едномесечния срок, когато имам право безплатно да се възползвам от услугата, а ме вика 10 дни по-късно. Аз съм здравноосигурен, прегледан съм и ми е направено изследване в лечебно заведение, което има сключен договор с НЗОК. Защо да не мога да получа това изследване, платено от касата? Смятате ли, че да ми лепнат стигма чернодробна цироза до края на живота струва 100,200 или 300 лв.?”, пита Кацаров.
Опитът да се оправдаят, че ми правели услуга, за да не плащам нещо, което имам право да получа безплатно, е абсолютно нелеп”, каза още министърът на здравеопазването. 


Минстър Кацаров каза още,  че огромната съпротива, на която ставаме свидели, се дължи на това, че става публично ясно, в какво състояние е здравната система, след 10 -годишно управление на ГРЕБ.
"Ако искаме да имаме правова държава, не трябва да проявяваме търпимост към такива нарушения" - завърши д-р Кацаров. 

 

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Подкрепяте ли въвеждане на зелен сертификат ?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    д-р Желязков · преди 3 месеца
    Грешката на д-р Кацаров е че влезе в диалог с тези мошеници! Трябваше да отсави НЗОК и съда да си свършат работата. Има определени субсанции, които колкото повече ги ровиш, толкова повече миришат!
  • Публикуването на коментара е спряно.
    Гост · преди 3 месеца
    Къде отиде статията за правата на пациентите какъвто е и Стойчо Кацаров
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Вие сте гост ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up