Петък, Януари 21, 2022
Follow Us

"Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения. Тестовете вече са платени, хората, които излизат в карантина, вече не са в платен болничен, защото имаха достатъчно време да се ваксинират. Ваксиналните пробиви са много малко.

Около 5% от хората могат да заболеят леко или средно тежко. През првите 6 месеца след втора доза практически нямаме заболели. След 6-ия месец е възможно ваксинирани да се позитивират, но това не значи боледуване".

Това сподели пред БНР д-р Стоян Монев, който работи на първа линия в германска болница.
Според него честата смяна на решенията от страна на държавата е погрешен ход у нас. Докато в Германия животът постепенно се връща към нормалността.

"Единственият начин да се върнем към нормален живот е да се ваксинираме. Много хора ще бъдат позитивни, независимо че са ваксинирани. Някои от тях ще се заразят. Но тези хора не умират, не влизат в интензивно отделение... В България има болници, които изнасят по 20 починали на ден, нуждата от кислород в България е повишена девет пъти на ден. Това не е нормално и никога не е било... Всеки седми човек, който влезе в болница, не излиза оттам".

В предаването "12+3" д-р Монев допълни:

"Има изследвания, че преболедували, които се ваксинират веднъж, развиват супер имунитет и срещу други коронавируси. Тези ваксини са най-тестваните в човешката история. Тези, които поставяме от 1 до 23 седмица при бебетата, са тествани на по 2000 човека. Актуалните ваксини са поставени вече над 7 млрд. пъти, проследяват се във фаза 4".

Лекарят подчерта, че конспирацията е в това човек да не се ваксинира и да се остави да бъде контролната група на ваксинираните:

"България е изградена от огромна контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали. Опитните зайчета са тези, които не се ваксинират, а не тези, които се ваксинират".

АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Одобрявате ли новите противоепидемични мерки?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  М · преди 15 дни
  Пълен малоумник.
  Да обясни многото бройки след сиропиране и повишената смъртност в САЩ, Англия, Нидерландия, Испания, Германия.
  Не е удобно да се обяснява.
  Лекарите в болниците друго говорят. Даже боцнатите без други оплаквания повече не могат да имат деца. Всички лекари си трайкат, че иначе ще има демонизиране.
  Но когато всичко е в техни ръце могат да си правят каквото си решат.
  А те ни лъжат със статистика.
Кажете нещо тук...
отсъства символ.
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up