Четвъртък, Май 28, 2020

Den reproduktivno zdrave 2016На 8 юни 2019 г. от 11 ч. в хотел „Рамада Тримонциум” Пловдив, сдружение „Зачатие” организира инициативата обединяваща българските семейства с репродуктивни проблеми.

Всеки шести човек по света среща трудности при зачеването на дете. В България двойките с репродуктивни проблеми са над 145 хиляди. Сдружение "Зачатие" е неправителствена организация на хората с такива проблеми в България, която вече 15 години работи активно за информирането, подпомагането и защита на правата на пациентите.

На 8 юни 2019 от 11:00 ч. в хотел „Рамада Тримонциум“ Пловдив ще се състои 14-тото издание на Деня на репродуктивното здраве, който се организира ежегодно от сдружение "Зачатие" в различни градове в страната в полза на пациентите с проблемно забременяване. Събитието е с подкрепата на Община Пловдив и Център за асистирана репродукция.

Мотото на тазгодишния форум е "С поглед към теб ", а основната тема е ползи и рискове на инвитро процедурите, безопасност и грижа за пациентите. Участие са потвърдили 12 от най-големите клиники по репродуктивна медицина в страната.

В информационната сесия техни специалисти ще ни запознаят с предимствата и опасностите на асистираните репродуктивни методи, какво трябва да знаем за рисковете и тяхното предотвратяване, как да защитим правата си като пациенти, какви са новостите в лечението на стерилитета. Експо-алеята на клиниките ще даде възможност на посетителите да общуват пряко с най-известните специалисти от цялата страна, да получат безплатни консултации по своите проблеми, да разберат какви са условията и възможностите за лечение, предлагани от различните клиники.

Петима от посетителите на Деня на репродуктивното здраве ще получат от сдружение "Зачатие" ваучери за финансово подпомагане на лечение на стойност 500 лв всеки, като получателите ще бъдат изтеглени с жребий при закриването на събитието.

Денят на репродуктивното здраве започва в 11:00 часа в хотел "Рамада Тримонциум" Пловдив и ще продължи през целия ден до 16:00 ч. Входът е свободен за всички посетители.

За повече информация и подробности посетете: www.zachatie.org/drz2019Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up