Четвъртък, Септември 19, 2019

По инициатива на Българското дружество по ендокринология и Портал на пациентана 10 и 11 май 2019 г. в Централния военен клуб в София ще се проведе Първа научна конференция за Централна и Източна Европа по тиреоидни заболявания. 

Водещата тема на конференцията е „Диагностиката и лечението на рака на щитовидната жлеза”. На нея са посветени три сесии с участието на български и чуждестранни ендокринни хирурзи, ендокринолози, радиолози и патоморфолози.


Една от най-важните мисии на конференцията е учредяването на Югоизточен европейски клуб по ендокринни тумори (Southern European Club of Endocrine Tumors – SECET). Инициативата е на проф. Румен Пандев – ендокринен хирург, член на Европейската асоциация на ендокринните хирурзи (ESES),Ако не сте успяли да се регистрирате все още, можете да го направите на място на 10 май от 12.00 до 13.00 и до 18.00, както и на 11 май между 9.00 и 10.00. Регистрационното бюро ще се намира в централното лоби на Военния клуб.

Покана за събитието можете да видите ТУК


Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!


Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up