Четвъртък, Септември 19, 2019

40-годишен пациент на МОБАЛ „Стефан Черкезов“-Велико Търново скочи от 7-мия етаж на лечебното заведение и загина на място. Трагедията се е разгирала пред очите на майката на загиналия преди 3 дни, разказват от ръководството на болницата.

Мъжът бил приет в хирургичното отделение, след като се опитал да сложи край на живота си, нарязвайки вените си. Медиците спасили живота на 40-годишния и го настанили в отделението. Майката стояла неотлъчно до болничното легло на сина си, който става ясно, че имал психично заболяване.

Сутринта станал от леглото като обяснил на майката, че отива до тоалетната. Жената го последвала, но вече било късно. Той успял да отвори прозореца и да скочи пред очите на майката от 7-мия етаж на болницата. Мъжът е загинал на място.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up