Петък, Август 23, 2019

Многопрофилна болница за активно лечение по неврология и психиатрия „Свети Наум“ организира безплатни прегледи за пациенти с треперене на крайниците в последната седмица на месец май.
Консултациите ще се извършват в периода 27-31 май в Клиника за двигателни нарушения за лечение на Паркинсонова болест в лечебното заведение.


Треморът (треперенето) е един от най-характерните симптоми на паркинсон. Но не е единствено възможна причина за подобен проблем. В същото време късното прецизиране на диагнозата отлага започване на терапия, която забавя професията на дегенеративното неврологично заболяване, свързано със закърняване на произвеждащи допамин неврони. Паркинсон засяга от 100 до 200 на 100 000 души. Голяма част от тях с времето развиват освен тремор скованост, депресия и когнитивни дефицити.


За включване в безплатните прегледи е необходимо предварително записване на телефон 02/97-02-117 в периода 7-10 май. Линията ще приема обаждания в определените дни от 8 до 15,30 часа.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up