Четвъртък, Септември 19, 2019

 Новата здравна инвестиция в Плевен, за която Общинския съвет даде съгласия за терен, ще бъде пореден плюс за града ни, коментира за радио Фокус Мартин Митев, председател на Общински съвет- Плевен, по повод изграждането на крило за лечение на онкологични болести и кампус за специализанти към Многопрофилната болница за активно лечение " Сърце и мозък" в Плевен.

syrceimozuk

"Излишно е да изброявам ползите, които води след себе си реализацията на такъв мащабен проект на местно ниво", каза Мартин Митев.
Плевен е избран за реализацията на проекта на стойност 28 милиона лева.

"Идеята за кампуса е във връзка с големия интерес, който има от страна на специализанти към болницата. Знам, че такъв проявяват представители на Китай, на Саудитска Арабия", каза още Митев.

Теренът е с обща площ 22 323 кв. м и не намира в близост до МБАЛ "Сърце и мозък".

Източник: Агенция Фокус

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up