Четвъртък, Септември 19, 2019

МБАЛ Уни Хоспитал в Панагюрище започна инициативата "Училище за пациенти", съобщават от Агенция Фокус. Срещите със специалисти от лечебното заведение се провеждат два пъти месечно в народно читалище "Виделина 1865" от 17:30 и са отворени за всички, които проявяват интерес.

mbal yni hospital sgrada

Презентация с тема "Инфекции на пикочните пътища" ще се проведе на 26 юни в музикалната зала на читалището.
Д-р Мариана вълкова, невролог и лекар от отделението по вътрешни болести на панагюрската болница ще обясни какво представляват инфекциите и ще посочи най-добрите профилактични средства.

На 10 юли темата ще бъде  "Исхемична болест на сърцето - какво се крие зад тази диагноза" с лектор д-р Гинка Проданова, от клиниката по кардиология в болницата.

За 24 юли е планирана лекцията "Физиотерапия и борба с хроничната болка", която ще изнесе д-р Борис Джурджев, началник на отделението по физиотерапия и рехабилитационна медицина в лечебното заведение.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up