Вторник, Август 04, 2020

Президентът на Югоизточноевропейския медицински форум (ЮЕМФ) доц. д-р Андрей Кехайов награди председателят на Управителния съвет на БАПЗГ Милка Василева с плакет за специален принос за признаването на българските съсловни организации и подкрепа на ЮЕМФ. Награждаването стана по време на Десетия юбилеен международен медицински конгрес на Югоизточноевропейския медицински форум, който се проведе  в столичния хотел “Маринела”. Конгресът се проведе с подкрепата на Световната медицинска асоциация и личното участие на президента на СМА д-р Леонид Айделман.

plaket milkaВъв високия форум участие взеха изтъкнати специалисти от Албания, Азербайджан, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Грузия, Гърция, Казахстан, Северна Македония, Словения, Латвия, Украйна, Узбекистан, Сърбия, Молдова, Русия, Хърватия и Черна Гора.

С решение на Националния съвет на БАПЗГ г-жа Милка Василева връчи на доц. д-р Андрей Кехайов най-високото отличие на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи – статуетката Лесес Кепра за изключителен принос и подкрепа за развитието на БАПЗГ.

Как оценявате последните мерки на Правителството за борба с коронавируса?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up