Сряда, Май 27, 2020

Предаването „AЛTERNATIVATA" по ТВ1 с водещ Милен Цветков представя уникална презентация на Д-р Румен Хичев за пандемията от COVID-19. Българинът Д-р Румен Хичев е ръководител на група в кризисния щаб за корона вируса към Министерство на здравеопазването на САЩ. В специална видео и конферетна връзка от Вашигтон Д-р Хичев представи епидемиологически параметри и трендове, патофизиологични особености на инфекцията и възможни подходи за решаване на проблемите и кризисните явления. Очерта начините на ограничаване и контрол на пандемичния процес, както и математически модели и алгоритми адаптирани конкретно за България. Медико-математическата прогноза включва данни и то по дни за очаквания епидемиологичен цикъл у нас (брой заразени, безсимптомни носители, леки и тежки случаи, процент смъртност). Презентацията предложи какви ресурси трябва да се планират за скринингови, диагностични и лечебни протоколи за COVID-19.

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Калин · преди 1 месеца
  Гледайки няколко седмици по-късно, поне приблизително позна ли?
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Наблюдателен · преди 1 месеца
  Презентация показваща целите на "учените" от лаборатории за биотероризъм ,финансирани от Бил Гейноцидс и подобни Престъпници - нужните способности на модифицираните коронавируси за успеха на спецоперация Коронавирус . Обслужваща Сценарий Lock Step на Рокфелер тинка-танка ведно с други негодници
 • Публикуването на коментара е спряно.
  доц.Николай Колев, · преди 1 месеца
  Уникална презентация, но за дебили. Съжалявам за резкия тон, но имам неудоволствието да познавам лично лицето Хичев (през 1994 г. е капитан от Военноморска болница Варна), който благодарение на мен за първи път посети Медицинското командване на САЩ в Европа в ролята на преводач. След това не зная какви услуги свърши на новия голям брат, за които му се отблагодариха в последствие, но темата е твърде дълга за коментар.
  • Публикуването на коментара е спряно.
   койчо · преди 25 дни
   Ей гнидо бързаш да обиждаш. Презентацията (пълната, не тази от предаването алтернатива) включва неща които никой от щаба нещя да каже на хората, навместо това лъжеше целенасочено за това онова. Хичев поне каза кои ще са най засегнатите групи хора И защо !
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up