Четвъртък, Юли 09, 2020
БЛС стартира мащабно социологическо проучване за работата на лекарите в условията на COVID-19

Управителният съвет на БЛС стартира мащабно социологическо проучване за работата на лекарите в условията на COVID-19. Това обяви в Сутрешния блок на Гергана Николова, която е общопрактикуващ лекар и член на УС на БЛС. Анкетата ще бъде анонимна с цел обективна оценка.

 

Имахте ли достатъчно лични предпазни средства, какви проблеми срещнахте при лечението, заболеваемост при лекарите са част от въпросите, които са залегнали в проучването. Наистина е важно какво се е случило и как сме работили в условия на пандемия, защото трябва да си извадим поуките какво е било и какво трябва да се направи, изтъкна Гергана Николова.

Гергана Николова, общопрактикуващ лекар и член на УС на БЛС: Наели сме социологическа агенция, която ще проведе това прочуване сред представителна извадка. Лекарският съюз е заплатил за това проучване, за да знаем какво се случва и ако някъде има проблем, да можем да вземем съответните мерки.

Гергана Николова апелира към родителите да потърсят личните си лекари, за да направят необходимите профилактики и имунизации.

Гергана Николова, общопрактикуващ лекар и член на УС на БЛС: Ще наваксаме закъснението с имунизациите. Нашият апел към родителите е да потърсят личните си лекари, защото за 6 месеца не са правени профилактики. Много от децата нямат профилактични прегледи. Тези, които са пропуснали ваксините, трябва да се обадят, за да не се притесняваме в началото на есента от епидемия от морбили например.

Подкрепяте ли решението на Правителството за удължаване на извънредната епидемична ситуация?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up