Неделя, Януари 17, 2021
Целият персонал на болница излиза на протест в защита на директора си

Персоналът на болницата в Червен бряг излиза на протест в защита на своя уволнен директор. Лекари и медицински сестри настояват общинското ръководство да преосмисли решението си, предаде bTV. Камен Влахов е освободен, като по думите му няма мотиви за това решение.
„Не ми беше дадена думата, за да мога да се защитя. Това беше един народен съд“, заяви Влахов. Бившия директор на болницата показа протокол, в който е констатирано от Изпълнителна агенция „Медицински надзор“, че през 2018 г. дружеството е декапитализирано.

Това означава технически фалит. „Резултати от моето управление са 360 000 лв. печалба за миналата година. Няма болница, която да е дала такава печалба“, коментира той.
Персоналът на лечебното заведение обясни, че през последните четири години са сменени трима директори. Те недоумяват защо точно сега, когато болницата се е стабилизирала и работи добре, това отново се прави. По думите им Калин Влахов е показал, че управлява добре и е направил много за лечебното заведение. Видео от протеста:

Ще се ваксинирате ли за Ковид?
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up