Изградихме правно - информационна система, съдържаща практика, най-новата информация от здравните власти, актуалната нормативна уредба в сферата на здравеопазването, обраци на документи, примерни договори и описание на някои процедури, необходими за дейността на лечебните заведения. 

Според нас, събраната информация ще бъде полезна за хора, които се занимават професионално със здравеопазване – собственици и управители на лечебни заведения, юрисконсулти на лечебни заведения и адвокати, експерти в областта на здравната политика и мениджмънта, служители здравната администрация.

Сайтът е в процес на непрекъснато обновяване и развитие и за това ще сме Ви благодарни за всяко конструктивно предложение или критика.СЪДЕБНА ПРАКТИКА 

От менюто „Съдебна практика“ можете да изберете от над 1000 съдебни акта и да ги сортирате, според съдилищата или според вида (граждански, административни и др.). Делата са разделени и според предварително дефинирани етикети на две основни групи - по правни и по медицински термини. 

Сайтът работи с програма за търсене от вида „smart search“, която предлага подсказки, възможности за търсене по ключова дума и по цели фрази. 

Сайтът предлага и филтриране на съдебните актове. Филтрите ви позволяват да избирате едновременно по няколко критерия. Изберете един или повече от тях, а сайтът ще филтрира актовете според вашия избор, показвайки само тези, които отговарят на избраните критерии.

Можете също да изберете статии и да ги запазите за следващо влизане, а също да ги изпратите по електронната поща.ИНФОРМАЦИЯ

От меню „Информация“ ще получите достъп до актуална информация от Народното събрание, Министерството на здравеопазването и НЗОК.

Ще можете да видите внесените законопроекти, да проследите актуалните въпроси и питания към министъра на здравеопазването и да намерите актуална информация за всички проекти на нормативни актове в сферата на здравеопазването, които са публикувани за обществено обсъждане. ОБРАЗЦИ

В менюто „Образци“ ще намерите образци на договори, образци на документи на болница, образци на Правилници за организация на дейността на различни видове лечебни заведения. Описали сме процедурите за регистрация и издаване на разрешение за дейност, промяна в издадени разрешения.За да можем да поддържането сайта и да предоставяме винаги актуална информация ще ни бъде необходима вашата и подкрепа. Срещу минимална такса, ще имате АБОНАМЕНТ и пълен достъп до всички ресурси на сайта. Можете да се абонирате за шест месеца или за една година. 


Ако имате въпроси или се нуждаете от нашата помощ, не се колебайте да се свържете с нас по телефон или имейл, които ще намерите в меню КОНТАКТИ.

Вход