Понеделник, Септември 20, 2021
Последвайте ни

ДРУГИ

ДРУГИ

"Не трябва да делим обществото на ваксинирани и неваксинирани", коментира пулмологът д-р София Ангелова пред БНТ. Тя обясни, че пулмолозите и инфекционистите са изживели тежите вълни на коронавируса и са видели колко хора са се срещнали очи в очи с болестта.

ДРУГИ

458 са новите случаи на коронавирусна инфекция при направени 4740 теста за изминалото денонощие, показват обновените данни на Единния информационен портал.

ДРУГИ

От отчета на Здравното министерство за свършената работа до момента, стана ясно, че сме на последно място по ваксинация и сред първите по смъртност от Covid. Същевременно учебната година започна присъствено, със сравнително нисък процент ваксинирани учители.

ДРУГИ

НЗОК публикува списък на лечебните заведения от извънболничната медицинска помощ, които ще обслужват пациенти със симптоми на COVID-19 (COVID-зони) и които са сключили допълнителни споразумения с районните здравноосигурителни каси към момента.

ДРУГИ

Д-р Борислав Филчев е завършил Медицинския университет в София, през 1995 г. придобивам специалност „Анестезиология и интензивно лечение“, от 1990 г. работи в болницата в Самоков, като от 2002 г. е началник на отделение „Анестезиология и интензивно лечение“.

ДРУГИ

ТЕЛК комисията в столичната Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания е спряла работа, след като ГДБОП разби схема за издаване на фалшиви ТЕЛК решения.

ДРУГИ

За последното денонощие у нас са регистрирани 1862 нови случая на заразяване с коронавирус при направени 24 745 теста, показват данните на Единния информационен портал.
Активните случаи са 39 906, а потвърдените от началото на пандемията заразявания в страната са общо 477 161.

ДРУГИ

1724 са новите случаи на коронавирус при направени 21 167 теста, показват данните на Единия информационен портал към полунощ.

Общият брой на потвърдените случаи на заразяване у нас е 478 885. Активните случаи са 19 876.

ДРУГИ

РЗИ-Бургас информира Министерството на здравеопазването за възникнал епидемичен взрив от COVID-19 в шивашки цех в Бургас. Към момента са установени четирима заболели, като всички са хоспитализирани.

Log in or Sign up