ПРАВО

Адвокат Силвия Величкова с награда Бизнес жена на годината

Адвокат Силвия Величкова с награда Бизнес жена на годината

На 5 март 2024г.  се проведе тържественото връчване на наградите "Бизнес жена на годината". На събитието бяха наградени дами, които през предходната година са впечатлили обществото с работата и професионализма си от различни сфери на бизнеса у нас – предприемачество, право, мода, музика, изкуство.

В сферата на правото бяха отличени специалисти в категориите „Бизнес право“, „Медицинско право“, „Юридическа помощ“ и др.
Адв. Силвия Величкова беше наградена за „Бизнес жена на годината“ в категория „Медицинско право“. При получаването на наградата тя каза:
„Аз имах огромния късмет преди две години да попадна на мястото, на което съм в момента и там имам удоволствието да се уча от най-добрите в тази сфера“.
Адвокат Силвия Величкова повече от две години работи, като адвокат към Центъра за защита на правата в здравеопазването и освен задълбочените познания, вече има и солиден опит в медицинското право с десетки граждански, административни и наказателни дела, становища до Конституционния съд и др. Тя е човекът, който най-често ще ви отговори, когато се обръщате към нашия център, поради нарушени права или за юридически съвет. Нейното чувство за отговорност, съпричастност към проблемите на пациенти и медици и висок професионализъм, получиха заслужено признание.


 

Хареса ли ви тази статия? Ако не искате да пропуснете някоя, абонирайте се за нашия бюлетин.

Подобни статии